In heel Nederland lopen elk jaar honderden studenten stage bij ABN AMRO. Dat is niet voor niets, want tijdens een stage bij ABN AMRO leer je jezelf en de bank goed kennen. We kunnen je hulp goed gebruiken, want er is hier ontzettend veel te doen. Daarom zoeken we enthousiaste en talentvolle studenten die vier tot zes maanden lang waardevolle werkervaring willen opdoen. Dat kan op twee manieren:

Meeloopstage
Als je in het derde of vierde jaar van het mbo, hbo of wo zit, wordt het de hoogste tijd om je theoretische kennis in de praktijk te brengen en je handen uit de mouwen te steken. Voor de schermen, erachter of midden in de business. Waar je ook werkt en wat je ook doet: je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en zult tegelijk een hoop leren van je nieuwe collega’s.


Afstudeerstage
Doe je een hbo of universitaire opleiding, dan biedt ABN AMRO je een interessante plek om af te studeren. Binnen de bank ligt een schat aan informatie op je te wachten. Je krijgt de kans om waardevolle input te verzamelen bij collega’s, klanten en relaties. Samen met je begeleiders bepaal je de grenzen van je afstudeeronderwerp en maak je een goede verdeling tussen onderzoek doen en meewerken in de dagelijkse praktijk.

Je staat er niet alleen voor. Je krijgt alle coaching die nodig is om er zeker van te zijn dat jij, je stagebegeleider en ABN AMRO tevreden zijn met het eindresultaat. Meer weten? Lees er hier meer over.

Be Your Best Community
Wil je inzicht krijgen in je talenten, weten hoe je je het beste voorbereid op een sollicitatiegesprek en praktische tips en tricks die je op weg helpen in je carrière? Op de Be Your Best Community vind je antwoord op deze vragen! Ook kan je je netwerk verder uitbreiden door in contact te komen met verschillende ABN AMRO professionals en trainees die jou op weg willen helpen door hun ervaringen met jou te delen. Dus check Be Your Best en kickstart jouw carrière!