Werkgebied: Ruimtelijke Ordening, Ruimtelijk Beheer
Functie: Stagiair-Afstudeerder
Regio: Landelijk, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland

'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf en een mooie start van je carriere.'

Lean is een filosofie en vooral een manier van denken en werken waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op het creeren van waarde in de processen en het vermijden van verspillingen. Dus geen vier concepten opstellen, opnieuw moeten beginnen met een rapport doordat je gestart was met verkeerde informatie, eindeloos wachten op collega's en typefouten corrigeren, maar 'first time right'. Hiermee creeer je maximale toegevoegde waarde voor de klant tegen minimale inspanning. Zo verbetert de kwaliteit van je product, dalen de kosten en stijgt de winst. Daarnaast vermindert het irritaties in je werk, wat zorgt voor meer werkplezier.

Dit is jouw uitdaging
Als stagiair bij Antea Group krijg je de kans om te ontdekken wat Lean in de totale breedte binnen een ingenieurs- en adviesbureau kan betekenen. Antea Group wil de komende anderhalf jaar 20 Lean-trajecten doorlopen. Als stagiair mag je meedraaien in het Lean-team en ondersteun je bij het uitdenken, voorbereiden, uitvoeren en bij de verslaglegging van deze trajecten. Je krijgt tijdens je stage de kans om Lean van a-z te leren kennen en datgene wat je in de theorie hebt geleerd toe te passen in de praktijk.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • Je bent bezig met een universitaire of hbo-studie (Technische) Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of MER;
  • je bent proactief en kunt zelfstandig werken;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • je hebt een scherp analytisch en procesmatig vermogen;
  • je bent leergierig, werkt graag samen en staat open voor input voor je omgeving.


Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group
Understandig today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:
Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer (0570) 50 13 74.