'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière'

Dit is jouw uitdaging
Je werkt mee aan projecten gericht op de instandhouding van de openbare ruimte. Hierbij spelen maatschappelijke en bestuurlijke thema's als leefbaarheid, duurzaamheid, participatie en risicomanagement, maar ook proces en communicatie een belangrijke rol. Bij dit alles maken wij gebruik van GBI, onze beheersoftware die helemaal is afgestemd op deze tijd. Als stagiair krijg je de mogelijkheid om binnen deze projecten jouw passie verder te ontdekken en te ontwikkelen. Dit doe je door enerzijds het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden en anderzijds mee te denken in de uitwerking van (beheer)plannen en (beleids)adviezen. Onder begeleiding van een mentor maak je op deze manier kennis met het brede werkveld van beheer.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Toekomstige professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen:

  • volg je een Bachelor of Master opleiding: Landscape and Environment Management, Tuin- en landschapsinrichting, Plattelandsvernieuwing, Sociale Geografie, (Sociale) Planologie of Landscape, Architecture and Planning
  • je bent zelfstandig, nieuwsgierig en continu zoek naar vernieuwing en verbetering

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we een marktconforme stage- of afstudeervergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Beheer & Data
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. De businesslijn Beheer & Data verbindt beheeradvies met state-of-the-art-oplossingen voor het efficiënt inwinnen, beheren en ontsluiten van data en informatie. Dit doen we op het gebied van software en techniek, van proces en organisatie. We zijn marktleider in het beheer van de openbare ruimte. Met adequaat advies, oog voor ambitie en beleid en met krachtige beheersoftware leggen wij de basis voor duurzame kwaliteit van de wereld waarin we wonen, werken en recreëren.


Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wanneer je stage wil lopen en waarom jij de stagiair bent die bij ons past.

Meer informatie:
Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer 0570 - 50 13 74.