Meedraaien in écht mooie projecten? Jezelf vakinhoudelijk en als mens ontwikkelen? Antea Group daagt je uit!

Dit is jouw uitdaging
Als stagiair loop je mee in projecten op het gebied van utiliteitsbouw, industriële bouw en de bouw van scholen en sportcentra. Tijdens deze stage verdiep je je in het construeren van beton- en staalconstructies in nieuw- en verbouwprojecten. Maar ook aardbevingsbestendig bouwen is een onderwerp waarmee je te maken krijgt. Afhankelijk van jouw stagetraject en de projecten die voorhanden zijn, kun ook je kennis opdoen van bouwtechnische werkzaamheden zoals directievoering, bouwvergaderingen en toezichtwerkzaamheden. Je krijgt begeleiding van één van onze ervaren medewerkers.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk en vakgebied. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • je studeert HBO Bouwkunde of Civiele Techniek;
  • je wilt je oriënteren op met name de engineering van constructies;
  • je hebt een proactieve en gedreven werkhouding;
  • je kunt zowel solo als in teamverband goed uit de voeten.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Bouw & Energie
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. De adviseurs en ingenieurs van de vakgroep Bouw & Energie ontwerpen, berekenen, onderzoeken, organiseren, realiseren en beheren. We brengen kennis bijeen op het gebied van bouwkunde en constructie, van installaties en bouwfysica. Maar ook op het gebied van contractvormen, vergunningen en bouwmanagement. Deze veelzijdigheid maakt dat wij onze opdrachtgevers bij elk facet van hun bouwopgave kunnen ontzorgen.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:
Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer 0570 - 50 13 74.