Werkgebied: Civiele techniek
Functie: Stagiair-Afstudeerder
Regio: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland
Locatie: Heerenveen

'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière.'

Dit is jouw uitdaging
Je opdracht is het opstellen van een standaard producten- en eisenboom voor onderdoorgangen onder het spoor. In het kader van de tunnelalliantie liggen de werkzaamheden tot een vastgesteld VoorOntwerp (VO) niet meer bij ProRail maar bij de desbetreffende belanghebbende overheid. Voor overheden die niet gewend zijn om dit werk conform ProRail eisen op te pakken wil Antea Group vaste werkpakketten opstellen.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen:

je bent een hbo student Civiele Techniekje bent pro-actief en kunt zelfstandig werkenje beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling)organiseren en plannen gaat je gemakkelijk afje werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Infra
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onze infrastructuur is daar één van. Van weg tot waterwerk, van brug tot aquaduct. De businesslijn Infra werkt aan verbindingen over land, water en onder de grond. Antea Group beheerst hierbij de volledige keten, van planstudie tot assetmanagement.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat jouw ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:
Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoonnummer (0513) 63 42 48.