Heb jij een passie voor merk, communicatie en media en wil je daar later je werk van maken? Graag leren we je dan kennen voor een gave stageplaats.

Functiebeschrijving
Naast je stageverplichtingen vanuit je opleiding, draai je minimaal 4 dagen per week mee in het communicatie team van ARAG. In dit team wordt gewerkt aan alle facetten van communicatie: van merkmanagement, media-inzet, onderzoek en sponsoring (KNVB) tot interne- en B2B communicatie, woordvoering, de website en intranet.

De beschikbare stageplaats betreft een meeloopstage en geen afstudeerstageplaats. Tevens is het alleen mogelijk stage te lopen indien je nog verbonden bent aan de opleiding. Het heeft dus geen zin om te solliciteren als je inmiddels afgestudeerd bent.

De stageplaats is per direct beschikbaar maar start later in 2018 of begin 2019 is ook geen probleem.

Functie-eisen
Wij zoeken iemand met aantoonbare passie voor het vak. Vanzelfsprekend heb je gevoel voor taal en schrijf je gemakkelijk.Verder ben je flexibel in jouw werktijden, wil je veel leren binnen van het communicatievak in de praktijk en ben je graag breed inzetbaar. Ervaring met online media / SEO / analytics is een grote pré.

Opleiding & vaardigheden:

  • Je volgt een communicatie opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Je hebt kennis van en affiniteit met social/ online media
  • Je hebt affiniteit met (het redigeren van) teksten
  • Je hebt affiniteit met het bewerken van beeldmateriaal
  • Je kan goed kunnen werken in een team
  • Je bent een doener en werkt gestructureerd
  • Je hebt ervaring met het werken in Office
  • Je bent proactief, denkt ongevraagd mee en kan zelfstandig werken

Wat bieden we
Stagevergoeding
Bij een fulltime invulling van deze HBO-stage ontvang jij een stagevergoeding van € 750,- bruto per maand. Kom je 32 uur stage lopen, ontvang je een stagevergoeding van € 600,- bruto per maand.

Verlof
Als je stage komt lopen bij ARAG val je onder de verlofregeling stagiaires bij ARAG. Dit houdt in dat je geen recht hebt op eventuele schoolvakanties.
Bij een fulltime invulling van je stage bouw je 1.0 betaalde verlofdag op per maand. Kom je 4 dagen stage lopen, bouw je 0.8 betaalde verlofdag op per maand.

Reiskostenvergoeding
Mocht je niet in het bezit zijn van een OV-studentenreisproduct, ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km, met een minimum van 10km en maximum van 25km, enkele reis per dag.

Interesse?
Voor online solliciteren: www.arag.nl/vacatures.
Sollicitaties via email worden niet in behandeling genomen.

Naast je motivatie willen we graag van je weten:

  • Wat is je exacte stageperiode? Dus start- en einddatum
  • Kom je 32 of 40 uur stage lopen? Bij 32 uur, wat is je vaste terugkomdag op school?

Informatie
Wil je eerst meer informatie over de stageplaats?
Neem dan contact op met Gert-Jan Siebelink, manager Corporate Communicatie & Marketing, telefoon 06 - 30402996 of met Daphne Kuiper, stagecoördinator, telefoon 033 - 434 2623

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Solliciteer
Wil je even overleggen of deze functie bij jou past? Of heb je vragen? Spar met Danny. Bel Danny via: 033 43 42 666

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: