Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Responsibility
Laatstejaars student Elektro techniek legt als stagiair de basis voor innovatief, data based onderhoudsbeleid

Bewijs de kracht van technisch databeheer en geef vorm aan de toekomst van onze onderhoudsorganisatie met de gegevens die jij tijdens je stage opdiept, vastlegt en toegankelijk maakt.

Iedereen gebruikt dagelijks Nouryon’s industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. Nouryon is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten.

Voor onze productielocatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een student Elektrotechniek die voor een duur van drie tot zes maanden bij ons zijn of haar stage-en/of afstudeeropdracht wil uitvoeren. Start in augustus/September

Als stagiair Elektrotechniek ga je met behulp van het documentmanagementsysteem Grade schoon schip maken in de informatievoorziening rond onze elektrotechnische Assets zoals gelijkrichters, transformatoren, verdelers, switches en kabels. Je vindt de gegevens over deze gereedschappen in uiteenlopende bronnen. Deels in ons documentensysteem Grade zelf, maar verder ook in het centraal archief en de bestanden op diverse servers en computers van allerlei afdelingen (Werkvoorbereiding) en in de persoonlijke mappen van technicians en (maintenance) engineers.

Heb je alles verzameld, dan kun je actief op zoek naar verbeterpunten in de data sets. Zijn van elke asset de manuals en werktekeningen beschikbaar? De certificaten, de manufacturing documenten en andere cruciale informatie? Aansluitend maak je een GAP-analyse plus een plan om de ontbrekende data te verzamelen en te actualiseren.

De volgende stap hangt af van je persoonlijke interesse, je motivatie en de voortgang van het project. Je gaat werken aan het beoordelen en verbeteren van het onderhoudsregime, waarbij het niet op hoeft te houden bij een advisering. Ook het uitvoeren van je eigen adviezen kan een mogelijke stap zijn, om te komen tot een integrale long term maintenance planning voor de Elektrotechnische assets. Maar goed, dan hebben we het over projecten voor de langere termijn, dus tegen die tijd ben je misschien al in dienst als dé specialist van Nouryon in technical data management, of assets, of maintenance planning, of… wie weet?

Job Requirements
Jouw achtergrond

• Laatstejaars HBO of WO Elektrotechniek;
• Verstand en begrip van technisch documentbeheer;
• Eigen visie op rationele, data based onderhoudsplanning;
• Leergierig, ondernemend, taalvaardig, vasthoudend;
• Een beetje eigenwijs mag, flexibiliteit en een open blik moeten.

Ons aanbod
Het verhaal hierboven spreekt eigenlijk al voor zich. Je krijgt de kans om vanuit een centrale plek met een heldere opdracht alle hoeken en gaten van ons chemische productiebedrijf te doorzoeken op relevante informatie, waarbij je iedereen lastige vragen mag stellen. Zo ontwikkel je je gaandeweg tot dé expert op het gebied van Elektotechnische Assets en de beheerder van alle informatie die wie dan ook maar nodig kan hebben. Wij gaan je actief ondersteunen in deze klus, en hopen ook na jouw stage-opdracht nog jarenlang plezier te hebben van onze investering in jouw carrière.

Jouw reactie
Voor meer informatie neem je contact op met Kimberley Slikboer, Management Assistant Learning & Development, kimberley.slikboer@Nouryon.com. We verwelkomen je online sollicitatie via onze website. Gebruik hiervoor de ‘apply now’ link op deze pagina.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.