Werkgebied: Geo InformatieRuimtelijke Informatie
Functie: Stagiair-Afstudeerder
Regio: FrieslandGroningenDrentheOverijssel
Locatie: Heerenveen
'Leergierig en ambitieus. Op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om je te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf en een mooie start van je carriere.'

Dit is jouw uitdaging
Het inwinnen en bewerken van data met GIS-systemen: het is steeds vaker een onderdeel van de projecten die we bij de businesslijn Beheer & Data uitvoeren. Als stagiair krijg je de kans om te ontdekken wat GIS voor projecten kan betekenen. Je gaat meedraaien met onze GIS- medewerkers. Je krijgt hiervoor een mentor aangewezen. We dagen je uit om met ideeen te komen om GIS en Geo-informatie op een moderne en innovatieve manier in te zetten en toe te passen in onze projecten.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stageplaats in aanmerking te komen, dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • je volgt een relevante hbo- of wo-opleiding
  • je hebt een ondernemende en pro-actieve houding
  • je kunt zelfstandig werken en bent praktisch ingesteld
  • Werken bij Antea Group
  • Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Data & Beheer
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Ook als het gaat om data en beheer. De businesslijn Beheer & Data biedt ervaren specialisten, slimme methodieken en tooling voor het efficient inwinnen, bewerken, beheren en ontsluiten van data onder andere op het gebied van WOZ, BAG en BGT. Dit doen we met onze kennis van software en techniek, van proces en organisatie.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?
Solliciteer direct en laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:
Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoonnummer (0513) 63 4248.