Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Voor ons Service Center op het hoofdkantoor in Leusden zoeken wij enthousiaste HBO-stagiaires. De stageplaatsen zijn per direct beschikbaar maar later starten is ook geen probleem.


Functiebeschrijving
Over de afdeling / bedrijfscultuur
Het Service Center is het eerste contactpunt voor verzekerde. Je geeft eerstelijns juridisch advies en beoordeelt of de klant verzekerd is voor het gemelde geschil. Dit gebeurt vaak telefonisch, maar kan ook per e-mail. Je bekijkt of de vraag van de klant past binnen de afgesloten verzekering bij ARAG. Soms is dat een eenvoudige beslissing, maar dit kan ook complex zijn. Het uitgangspunt is dat wij altijd helpen. Ook als klanten niet (voldoende) verzekerd zijn, helpen wij ze op weg met een goed en duidelijk juridisch advies.

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

De stage
Naast de reguliere stageverplichtingen aan de opleiding word je als juridisch stagiair ingezet om aan de telefoon eerstelijns juridisch advies te geven.Je wordt ook ingewerkt in de polisvoorwaarden van ARAG zodat je uitsluitsel aan de klant kan geven of een zaak onder de verzekering valt. Het is ook mogelijk dat je wordt ingezet op onze live chat waar klanten van ARAG met een jurist van ARAG kunnen chatten. De advisering op het Service Center betreft verschillende rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht, consumentenrecht etc.


Functie-eisen

 • Je volgt een HBO-opleiding Rechten of SJD
 • Je bent voor langere periode beschikbaar (5 -10 maanden)
 • Als stagiair krijg je veel zelfstandigheid. Je bent daarom klantvriendelijk, assertief en accuraat.
 • Je bent flexibel ingesteld maar werkt nauwkeurig en gestructureerd
 • Je hebt al enige werkervaring opgedaan d.m.v. een eerdere stage of bijbaan
 • Wat bieden we
 • Een leuke stage binnen een succesvol internationaal opererend bedrijf
 • Een informele werksfeer
 • Goede begeleiding
 • Een stagevergoeding van € 750,- bruto per maand. Dit op basis van 40 uur. Een stagevergoeding van € 600,- bruto per maand. Dit op basis van een 32-urige stageweek
 • Opbouw van 1.0 betaalde verlofdag per maand bij fulltime stage en 0.8 betaalde verlofdag per maand bij een 32-urige stageweek
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km, met een minimum van 10km en maximum van 25km, enkele reis per dag. Als je een OV-studentenreisproduct bezit, kom je niet in aanmerking hiervoor

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie. Solliciteren gaat via de website of onderstaande button

Wil je eerst meer informatie over de stageplaats?
Neem dan contact op met Daphne Kuiper (Stagecoördinator), telefoon 06 - 833 08 236 of 033 – 434 2623.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met ruim 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag, Leusden, Roermond en Rotterdam. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: