'Internationaal georiënteerd, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf breed te ontwikkelen? Met deze stage lever je een bijdrage aan de uitbreiding van de internationale activiteiten van Antea Group. Een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière.'

Dit is jouw uitdaging
Advies- en ingenieursbureau Antea Group wil zijn internationale activiteiten op korte termijn flink uitbreiden. Onze nog jonge stafgroep Internationaal helpt om deze ambitie te realiseren. De stafgroep voert dagelijks acquisitie om internationale projecten te verwerven binnen de diverse werkvelden waar Antea Group actief is. Als stagiair draag je bij aan het uitbouwen van deze acquisitie-activiteiten. Je verricht marktonderzoek, selecteert internationale tenders, werkt mee aan het opstellen van tenders, breidt databases uit met referenties en cv's en je legt contacten met funding agencies. Daarnaast geven we je de ruimte om mee te denken over en vorm te geven aan de processen binnen onze stafgroep. De standplaats voor deze stageplaats kan Heerenveen of Almere zijn.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stageplaats in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een nagenoeg afgeronde hbo-/wo-opleiding International Business, Bedrijfskunde of inhoudelijke opleiding met internationale specialisatie;
  • een ondernemende en proactieve houding;
  • affiniteit met techniek;
  • je kunt zelfstandig werken en bent praktisch ingesteld;
  • commercieel en communicatief vaardig;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Stage lopen bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je stageplek gaat. We kennen een informele bedrijfscultuur en gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding.

Antea Group Internationaal
Als Antea Group zijn wij mondiaal actief. Ook buiten Nederland kunnen opdrachtgevers een beroep doen op onze kennis. Van Colombia tot Frankrijk, van India tot de Verenigde Staten: overal ter wereld bieden wij kennis, producten en diensten die passen bij de specifieke opgaven van een land of regio.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, waarom je deze opdracht graag wil uitvoeren en in welke periode je stage wil lopen.

Meer Informatie:
Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoon (0513) 63 42 48.