“Niet leren om te werken, maar werken om te leren!”
Kom bij ons stage lopen en wie weet maak jij kennis met je toekomstige werkgever. Wil jij het maximale uit je stage halen en het bankwezen leren kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou! - Rabobank Rotterdam

Wist je dat?
De afdeling Marketing en Communicatie de directie en het management inspireert en adviseert bij het formuleren en bereiken van de (commerciële) doelstellingen. Vanuit onze merkwaarden Betrokken, Dichtbij en Toonaangevend zorgen we voor een juiste en herkenbare positie in de markt. Dit doen we onder meer door sponsoring en sociaal-maatschappelijke en culturele projecten te ondersteunen via het Coöperatiefonds. We leveren marktinformatie, signaleren kansen, regisseren de inzet van communicatie en begeleiden bij relatiemarketingactiviteiten.

Wat leren en bieden wij jou?

 • Je krijgt een boeiende stageplaats in een professionele werkomgeving met begeleiding op de werkvloer. Leren, ontwikkelen en ervaren in de praktijk.
 • Je krijgt de mogelijkheid om actief mee te draaien in de dagelijkse praktijk van de afdeling Marketing en Communicatie. Daarnaast zal je meewerken aan een breed scala aan werkzaamheden. Denk hierbij aan diverse events (mede) organiseren, meedraaien in de (interne) communicatie en uitvoering van marketingactiviteiten.
 • Een ervaren marketing- of communicatieadviseur zal je wegwijs maken binnen de bank en jouw vaste aanspreekpunt zijn.
 • Je bouwt aan een netwerk.
 • Je krijgt de kans om je kennis en (werk)ervaring te vergroten.
 • Je bruto-stagevergoeding, gebaseerd op een 36-urige werkweek, bedraagt € 400,- per maand.
 • Je standplaats is Rotterdam.

Wat heb je al geleerd en wat verwachten we?

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Communicatie of gerelateerd.
 • Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die leergierig is.
 • Jij vindt het een uitdaging om in een team van professionals jouw ‘frisse blik’ te delen. Je maakt makkelijk contact, zowel binnen als buiten de bank.
 • Je hebt kennis van en affiniteit met social media en daarnaast ben je in het bezit van goede en creatieve mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Leer de Rabobank kennen

De Rabobank houdt van ondernemende mensen. En van mensen die elkaar de ruimte geven en elkaar inspireren om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Want in de samenwerking zit onze kracht. Op die manier leveren wij een grote bijdrage aan de realisatie van de ambities van onze klanten. En daar draait ons werk natuurlijk om. In wat we doen staat het belang van onze klanten centraal. Die focus op klantbelang biedt ook jou voordelen: volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je nog meer voldoening uit je werk kunt halen. Als jij op die wijze samen met ons wilt ondernemen, heb jij de genen om de Rabobank te worden.

Leer Rabobank Rotterdam kennen

Rabobank Rotterdam is een dynamische, ambitieuze en betrokken stadsbank die een groot en gevarieerd marktgebied bedient. De kracht van onze bank wordt bepaald door de mensen die er werken. Zij maken het verschil!

Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Heel goed, want we bieden je niet alleen een gave stage. Rabobank biedt je ook de mogelijkheid om te groeien in jouw prestaties. Lees gauw meer over werken bij Rabobank Rotterdam: https://magazines.rabobank.nl/rotterdam/RR/?ItemId=12922

Kom jij bij ons leren?
Ga de uitdaging aan! Stuur je cv en motivatie naar Recruitment via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Vanuit de Rabobank vinden wij het belangrijk om mee te denken in jouw leerproces. Om deze reden vragen we je dan ook om in jouw motivatiebrief aan te geven waar jouw passie ligt en aan welke werkzaamheden of projecten jij graag een bijdrage zou willen leveren. Daarnaast horen we ook graag aan welke richtlijnen jouw stage moet voldoen en welke eventuele verplichte opdrachten uitgevoerd dienen te worden.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met recruitment via Ted.de.Vos@rabobank.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.