Werkgebied: Organisatie en Management
Functie: Stagiair-Afstudeerder
Regio: GelderlandZuid-HollandNoord-Brabant
Locatie: AlmereCapelle a/d IJsselOosterhout


'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf en een mooie start van je carriere.'

Dit is jouw uitdaging
Als stagiair bij Organisatie & Ontwikkeling (O2) krijg je vanaf november de kans om te ontdekken hoe organisatieadvies een plek heeft binnen de ingenieurswereld. Onze adviseurs worden ingehuurd door gemeenten, provincies en het bedrijfsleven om hen te helpen bij het oplossen van allerlei vraagstukken. Tijdens je stage lever je een bijdrage aan het schrijven van offertes en rapporten. Je helpt mee met het organiseren van sessies , het geven van presentaties en het uitvoeren van deskresearch. Op deze manier krijgt je tijdens je stage de kans om het adviesvak van a tot z te leren kennen en datgene wat je in theorie hebt geleerd toe te passen in de praktijk.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen:

Je bent bezig met een universitaire studie (Technische) Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen, Bestuurskunde of vergelijkbaar;
je hebt duidelijke affiniteit met 'onze leefomgeving;
je bent pro actief en kunt zelfstandig werken;
je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
je hebt een scherp analytisch vermogen;
je bent leergierig, werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Ruimte
Als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Ruimte is daar een van. De businesslijn Ruimte begeleidt opdrachtgevers bij het haalbaar, betaalbaar en uitvoerbaar maken van ruimtelijke opgaven in stedelijk en landelijk gebied. We zetten onze kennis van ruimtelijke ordening, water- en waterveiligheid, wet- en regelgeving en processen in om tot duurzame oplossingen te komen.

Antea Group
Understandig today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn, welke ervaring je hebt en wanneer je beschikbaar bent.

Meer informatie:
Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer (0570) 50 13 74.