Functie­omschrijving
Op dit moment zijn we bezig met het ontwerpen en bouwen van een nieuwe, interactieve beursstand waarmee we op beurzen nieuwe collega's gaan werven. Vanaf september zoeken wij een stagiaire met affiniteit in gebruiksonderzoek doen en het ontwerpen van de juiste gebruikservaring om het ontwerp te optimaliseren.

We werken nu hard aan het uitwerken van het concept tot een gedetailleerd ontwerp. Gebruikerstesten uitvoeren, schetsen maken, 3D-modelleren, interacties ontwerpen en het produceren van onderdelen zijn de dingen waar we nu druk mee bezig zijn. Het ontwerp bevat zowel digitale als fysieke elementen die uitgewerkt en getest moeten worden. Het doel is om in september een testbaar prototype te hebben, om in november het complete ontwerp af te leveren.

Je komt in een klein team te werken dat snel kan schakelen en beslissen. We vragen dus een behoorlijke dosis zelfwerkzaamheid en verantwoordelijkheid.

Enthousiast? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen

  • Je volgt een hbo- of academische opleiding in de richting van Industrieel Ontwerpen, User Research, Digital Design, Interaction Design en/of Design Thinking;
  • Je hebt affiniteit met UX design, Design Thinking en/of creative problem solving;
  • Je kan snel schakelen;
  • Je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je kan goed plannen.

Arbeids­voorwaarden
Dienst­verband - Meeloopstage
Maximaal aantal uren per week - 36

Overige arbeids­voorwaarden
Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 60% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket. Daarvoor kun je bovenop het salaris rekenen op een individueel keuzebudget van 16,37% van je salaris. Tot slot hecht de Rijksoverheid sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor ook tal van mogelijkheden.

Bijzonderheden

  • Je kunt alleen stagelopen bij Rijkswaterstaat als je staat ingeschreven bij een onderwijsinstelling.
  • De exacte startdatum bepalen we in onderling overleg.
  • De stage is in eerste instantie voor 36 uur per week. Mocht dit niet passen, dan kunnen we uiteraard in overleg bepalen voor hoeveel uur jij stage komt lopen.
  • Bel voor meer informatie over de sollicitatieprocedure het klantencontactcentrum via 088 – 797 07 88.
  • Heb je inhoudelijke vragen over deze stagevacature? Neem dan contact op met Lisa Groot, stagecoördinator, via stage@rws.nl.

Solliciteren? Digitaal solliciteren
Rijkswaterstaat nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Lisa Groot - Campusrecruiter - recruiter bij Rijkswaterstaat
Lisa Groot - Campusrecruiter
Stel je vraag via: