Rijkswaterstaat zet in op een duurzame leefomgeving. Maar hoe duurzaam zijn de lopende vervangings- en renovatieprojecten binnen West-Nederland Zuid eigenlijk? Tijdens jouw stage duik jij in deze materie en breng je in kaart hoe we duurzaamheidsaspecten een volwaardige plaats kunnen geven in onze projecten.

Jij inventariseert onze lopende projecten. Wat houden de projecten in? Is er voldoende aandacht voor duurzaamheid en voor integraal ontwerpen (gebruik, beleving, duurzaamheid)? En wat betekent duurzaamheid precies voor Rijkswaterstaat? Al deze gegevens verwerk je in een voorstel om projectteams een stap te laten zetten op weg naar meer ruimtelijk en duurzaam werken.

Jij neemt zelf het initiatief om eropuit te gaan om informatie los te krijgen en hebt er geen moeite mee om veel verschillende mensen aan hun jasje te trekken voor informatie. En wellicht help je tijdens je stage ook mee met het organiseren van een workshop over duurzaamheid.

Functie-eisen 

  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting planologie, ruimtelijke ordening of duurzaamheid.
  • Je hebt lef en overtuigingskracht.Je bent een doorzetter en toont initiatief.
  • Je herkent je in onze kernwaarden: resultaatgericht, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbinden

Dienst­verband
Meeloopstage
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

De stagevergoeding bedraagt maximaal 578 euro per maand bij een stage van 40 uur per week.