Functie­omschrijving

De Rijksrederij beheert, bemant en onderhoudt 100 specialistische schepen en stelt deze beschikbaar aan diverse overheidsorganisaties. Dagelijks werken er 60 medewerkers op kantoor en 230 bemanningsleden op de schepen aan de inzet van een effectieve en efficiënte vloot voor de Douane, Kustwacht, het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Rijkswaterstaat.

De medewerkersgegevens rondom opleiding en certificering worden verwerkt in de database bemanningszaken.
We willen graag onderzoeken of we in de toekomst het beste met de database bemanningszaken kunnen blijven werken of dat we beter met een ander systeem kunnen gaan werken. We zoeken iemand die het huidige systeem vergelijkt met een aantal andere bestaande (interne en externe) systemen en daarbij kijkt naar: de functionaliteit en workflow, privacy & beveiligingsaspecten, kosten en migratietraject. Je kijkt daarbij goed naar de huidige functionaliteit van de database bemanningszaken en gaat vervolgens in gesprek met mensen binnen en buiten onze organisatie over de beschikbare systemen. Uiteindelijk zal er een verslag met een onderbouwd advies moeten worden geschreven en gepresenteerd.

Functie-eisen

  • Goed analytisch vermogen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Zelfstandig kunnen werken.

Arbeids­voorwaarden
Dienst­verband: Onderzoeksstage
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeids­voorwaarden
Werk je minder dan 40 uur? Dan is je vergoeding naar rato. Naast je stagevergoeding heb je recht op betaalde vakantie-uren.

Indien je geen studentenreisproduct hebt, kom je in aanmerking voor een mobiliteitskaart van Rijkswaterstaat. Let op! Dit geldt alleen indien je geen recht meer hebt op een OV-chipkaart. Indien je wel in het bezit bent van een studentreisproduct, maar extra reiskosten maakt t.b.v. de uitvoer van je stagewerkzaamheden dan kan je deze reiskosten declareren.

Bijzonderheden

  • Je kunt alleen stagelopen bij Rijkswaterstaat als je staat ingeschreven bij een onderwijsinstelling;
  • Bel voor meer informatie over de sollicitatieprocedure het klantencontactcentrum via 088 – 797 07 88;
  • Heb je inhoudelijke vragen over deze stagevacature? Neem dan contact op met Maartje Merckx, Adviseur Bemanningszaken/ Opleidingscoördinator, via maartje.merckx@rws.nl.
Lisa Groot - Campusrecruiter - recruiter bij Rijkswaterstaat
Lisa Groot - Campusrecruiter
Stel je vraag via: