Wat ga je doen?

De afdeling Veiligheid en Milieu van NedTrain gaat binnenkort over op een Sharepoint omgeving. Momenteel wordt er gebruik gemaakt van een managementsysteem dat uit ongeveer 1000 html gekoppelde documenten bestaat.
Om de overgang van het managementsysteem naar Sharepoint tot stand te brengen moet er nagedacht worden over een structuur in Sharepoint die de behoeften van de afdeling ondersteunt.

De vraag die tijdens jouw stageperiode centraal staat is daarom om een structuur voor Sharepoint te bedenken en de afdeling hierover te adviseren. Na het uitbrengen van een gedegen advies zal je ook aan de slag gaan met het implementeren van de structuur.
Naast je stageactiviteiten zal je betrokken worden bij overige opdrachten die overeenkomen met jouw interesses en studieachtergond. Het is daarnaast ook mogelijk om je stage activiteiten te combineren met een afstudeeronderzoek.

Waar ben je goed in?

Wij zoeken een student die de opleiding Bedrijfskundige Informatica volgt op HBO niveau. Om de rol van stagiair(e) goed te kunnen vervullen beschik je over de volgende eigenschappen: communicatief vaardig, sociaal, zelfstandig en pro-actief. Daarnaast heb je kennis van Sharepoint.
Je kunt per direct starten en je moet minimaal 4 maanden beschikbaar zijn.

Hier ga je werken

Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NedTrain is ons belangrijkste doel het technisch in topconditie houden van ons materieel. Ook zorgen we - 24 uur per dag, zeven dagen per week - voor schadeherstel, revisie en reiniging van onze treinstellen.
Met circa 3.300 medewerkers verspreid over meer dan 30 locaties in Nederland, is NedTrain uitgegroeid tot de partner voor (internationale) vervoerders en eigenaren van rollend materieel. Creativiteit en innovatief vermogen worden gestimuleerd. Innovatie betekent voor NedTrain ook investeren in high-tech werkplaatsen en de meest moderne outillage. NedTrain werkt daarbij samen met treinfabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten. De ambitie is duidelijk: het uitgroeien tot Europa ’s modernste onderhoudsbedrijf in rollend materieel.

Vind je dit interessant?

Stagelopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding.

Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.
Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Marlou van Iersel (Campus Recruiter Stagedesk), telefoon 06-30158259 of via 030-2353646.