Wat ga je doen?
Vind jij het leuk om een glimlach op de gezichten van onze reizigers te toveren? Ben je gastvrij, sportief en creatief? En wil je in de praktijk ervaren wat het betekent om te werken in een communicatiefunctie aan een merk dat onder een vergrootglas ligt? Dan ben je meer dan welkom om een bijdrage te komen leveren aan de communicatie en merkactivaties bij alle grote evenementen in Nederland waar de trein stopt: festivals, concerten, sportwedstrijden, beurzen en natuurlijk grote nationale dagen als Koningsdag en -wie weet ooit weer- de Elfstedentocht.

Waar ben je goed in?
Voor deze stage zijn we op zoek naar een HBO/WO student(e) met een hotelschool-, media-, event-, communicatie- of andere opleiding waar je sociale vaardigheden goed in ontwikkeld worden. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het leuk om samen te werken in een team. Idealiter heb je ook een specialisme: schrijven van creatieve teksten, het ontwerpen van uitingen, fotograferen of op video vastleggen en monteren van beeld…je kunt creëren. Daarnaast vind je het ook leuk om evenementen te organiseren. Je beschikt over de volgende competenties; sociaal, hands on mentaliteit, opgewekt, creatief, midden in de maatschappij, flexibel en je hebt oog voor details.

Hier ga je werken
Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland. Communicatie & Strategie stippelt die route uit en maakt duidelijk langs welke weg wij die ambitie willen bereiken.

De afdeling Merk & Sponsoring bouwt en beschermt daarbij het merk NS. Het bouwen aan het NS-merk gebeurt o.a. met merkactivatieprogramma’s. In die programma’s laten wij onze klanten -en eigenlijk heel Nederland- kennis laten maken met aspecten van onze dienstverlening die onze gastvrijheid en maatschappelijke rol illustreren. We houden Nederland immers al 175 jaar in beweging en proberen elke dag weer iedereen een reis te bezorgen waarin reistijd zo aangenaam en efficiënt mogelijk kan worden ingevuld.

Vind je dit interessant?
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand).
Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Heb je belangstelling voor deze stage?

Beschikbaarheid
Deze fulltime stage start in juli/augustus 2017.