Wat ga je doen?

Voor het Facilitair Bedrijf van NedTrain Haarlem ga je een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren. Het onderwerp is de tevredenheid van de medewerkers over de dienstverlening van het Facilitair bedrijf. Het uitgangspunt is dat de verantwoordelijkheid van dit onderzoek volledig bij jou komt te liggen, van onderzoek naar advies tot uitvoer en monitoring.

Naast je hoofdproject wordt er van je verwacht dat je een bijdrage levert aan het realiseren en uitvoeren van communicatie doelstellingen van de afdeling. Tevens zal je betrokken worden bij overige opdrachten die overeenkomen met jouw interesses en studieachtergond.

Waar ben je goed in?

Wij zoeken een student die de opleiding Communicatie volgt op HBO niveau. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en veel ervaring in de praktijk op wil doen. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die pro-actief is, nauwkeurig is, zich verantwoordelijk voelt en mensen mee kan nemen in zijn/haar enthousiasme. Je werkt in een klein team, maar binnen een grote organisatie, je goed kunnen bewegen in een grote organisatie en snel je netwerk opbouwen is dan ook belangrijk.

Je kunt per direct starten en je moet ongeveer een half jaar beschikbaar zijn.

Hier ga je werken

Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NedTrain is ons belangrijkste doel het technisch in topconditie houden van ons materieel. Ook zorgen we - 24 uur per dag, zeven dagen per week - voor schadeherstel, revisie en reiniging van onze treinstellen.
Met circa 3.300 medewerkers verspreid over meer dan 30 locaties in Nederland, is NedTrain uitgegroeid tot de partner voor (internationale) vervoerders en eigenaren van rollend materieel. Creativiteit en innovatief vermogen worden gestimuleerd. Innovatie betekent voor NedTrain ook investeren in high-tech werkplaatsen en de meest moderne outillage. NedTrain werkt daarbij samen met treinfabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten. De ambitie is duidelijk: het uitgroeien tot Europa ’s modernste onderhoudsbedrijf in rollend materieel.

Vind je dit interessant?

Stagelopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding.

Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.
Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Marlou van Iersel (Campus Recruiter Stagedesk), telefoon 06-30158259 of via 030-2353646.