Voor onze afdeling Marketing & Communicatie in Leusden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde HBO stagiaire die het team Communicatie voor een periode van minimaal 5 maanden wil komen versterken.

Naast de reguliere stageverplichtingen aan de opleiding draai je minimaal 4 dagen per week mee in het communicatie team van ARAG. Je gaat je vooral inzetten op het terrein van social en online media.

  • Start september 2015
  • Uren per week: 32-40
  • Locatie: ARAG Leusden
  • Afdeling: Marketing & Communicatie
  • Aard van het dienstverband: Stageovereenkomst

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met kennis van en affiniteit met social / online media. Vanzelfsprekend heb je gevoel voor taal en schrijf je gemakkelijk.Verder ben je flexibel in jouw werktijden en kan je bijspringen op andere communicatie terreinen indien nodig. Ervaring met SEO is een prée maar niet vereist.

Opleiding & Vaardigheden:
- Communicatie opleiding op minimaal HBO niveau
- Kennis van en affiniteit met social/ online media
- Affiniteit met (redigeren) teksten
- Affiniteit met bewerken van beeldmateriaal
- Goed kunnen werken in een team
- Gestructureerd kunnen werken
- Ervaring met werken met Office
- Zelfstandig kunnen werken

De beschikbare stageplaats betreft een meeloopstage en geen afstudeerstageplaats. Tevens is het alleen mogelijk stage te lopen indien je nog verbonden bent aan de opleiding. Het heeft dus geen zin om te solliciteren als je inmiddels afgestudeerd bent.


Wat bieden we

Stagevergoeding
Bij een fulltime invulling van deze HBO/ WO stage ontvang jij een stagevergoeding van € 750,- bruto per maand. Kom je 32 uur stage lopen, ontvang je een stagevergoeding van € 600,- bruto per maand.

Verlof
Als je stage komt lopen bij ARAG val je onder de verlofregeling stagiaires bij ARAG. Dit houdt in dat je geen recht hebt op eventuele schoolvakanties.
Bij een fulltime invulling van je stage bouw je 1.0 betaalde verlofdag op per maand. Kom je 4 dagen stage lopen, bouw je 0.8 betaalde verlofdag op per maand.

Reiskostenvergoeding
Mocht je geen OV-studentenkaart hebben, ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km, met een maximum van 25km per dag.

Interesse?
Voor online solliciteren: www.arag.nl/vacatures

Bij je motivatie vernemen wij graag onderstaande gegevens:
Wat is je exacte stageperiode? Dus start- en einddatum
Kom je 32 of 40 uur stage lopen? Bij 32 uur, wat is je vaste terugkomdag op school?

Wil je eerst meer informatie over de stageplaats?
Neem dan contact op met Gert-Jan Siebelink, hoofd Communicatie, telefoon 06 - 30402996.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. De ambitie van ARAG is helder; de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in veertien Europese landen en de Verenigde Staten. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Ruim 600 medewerkers doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier verspreid over de ARAG locaties Amsterdam, Breda, Leusden en Roermond.