Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Critical Minds zijn elke dag bezig de doorlooptijd van projecten te verkorten, zodat deze steeds vaker op tijd worden opgeleverd. Iedereen in de organisatie komt zo op den duur beter in de ‘flow’ en werkt met meer plezier. Wij kennen de bouw-, maak-, jachtbouw-, offshore- en maritieme industrie. Daar verbinden we de kennis uit eerdere successen met nieuwe, innovatieve werkmethodes. Onze Critical Minds vliegen elk project aan met een slimme toolbox en een geheel eigen mentaliteit. Geen dikke rapporten vol management praat, maar concreet advies en handen uit de mouwen. Want we denken én we doen. We brengen de processen in kaart en werken samen met alle lagen van de organisatie aan verbeteringen. Die vervolgens worden geïmplementeerd. Critical Minds zitten vol energie: we zijn altijd op zoek naar ons volgende, schijnbaar onmogelijke project.


De stage
Leer jij graag wat bij in de periode februari tot juli? Dan is een HR stage bij Critical Minds misschien wat voor jou! Critical Minds is een snelgroeiende jonge organisatie waarin je alle facetten van het ondernemen kunt ervaren. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een gedreven team met een hele open en fijne werksfeer. Als HR-stagiair(e) bij Critical Minds ondersteun je onze Talentmanager met het werven van nieuwe Critical Minds. Daarnaast werk je samen met verschillende anderen Critical Minds en pak je zelfstandig taken op. Samengevat betekent dit:

  • Contact met sollicitanten en coördinatie van selectiegesprekken;
  • Arbeidsmarktcommunicatie professionaliseren; denk aan wervingskanalen aanvullen, campagnes bedenken, vacatureteksten schrijven etc.;
  • Samenwerkingen met studieverenigingen opzetten;
  • Deelname aan beurzen en carrière evenementen;
  • Ondersteunen bij het ontwikkelen en verbeteren van het opleidingsprogramma;
  • Professionaliseren van interne HR processen;
  • Diverse werkzaamheden op het kantoor.

Waar zijn we naar op zoek?
Je hebt een positieve en energieke instelling en je staat te springen om je persoonlijk te ontwikkelen en meer te leren over ondernemen. Je werkt graag samen met andere mensen, maar je kan ook goed zelfstandig taken oppakken. Daarnaast volg je een HBO of WO studie en heb je affiniteit met HRM. Tot slot ben je beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week in de periode van februari tot juli.

Wat bieden we jou?
De mogelijkheid om in een jong dynamisch bedrijf, veel te leren en echt waarde toe te voegen. We ondersteunen je persoonlijke en professionele ontwikkeling met uitdagende projecten en leermogelijkheden. Daarnaast organiseren we geweldige team-uitjes, vrijdagmiddag borrels en bieden we je een stagevergoeding van 500 euro per maand (op fulltime basis).

Ben je nieuwsgierig en herken je jezelf in deze omschrijving? Solliciteer direct hieronder.

Laura Brink - Talentmanager - recruiter bij Critical Minds
Laura Brink - Talentmanager
Stel je vraag via: