Wat ga je doen?

Jij gaat als IT stagiair(e) aan de slag op de afdeling I&O RUN. I&O RUN voor alle IT binnen NS in operationele zin, waarbij je kunt denken het beheren van de werkplekomgeving, hosting, connectiviteit, hardware en applicaties. Voor jou liggen er grote uitdagingen op het gebied van transitiewerkzaamheden. Recentelijk is een nieuwe aanbesteding gedaan waardoor we binnen NS gaan omschakelen van de huidige systeem naar het nieuwe IT systeem. Naast deze werkzaamheden is er ook ruimte voor een afstudeeronderzoek.

Waar ben je goed in?

Voor deze stage zoeken we een HBO student(e) in de richting van Informatica of Business en IT Management die de inrichting van het IT landschap. Je beschikt over de volgende eigenschappen: ‘hands on mentaliteit’, sociaal en stressbestendig. Je vindt het leuk om samen te werken in een team en je bent hier ook goed in. De stage start in september 2014 en duurt ongeveer 5 maanden.

Hier ga je werken

Het is onze ambitie een klantgedreven, multimodale, nationale en Europese dienstverlener te zijn. Onze strategie vertelt langs welke weg wij die ambitie willen bereiken. Strategieontwikkeling en de uitvoering van NS-beleid geven vorm aan de toekomst van NS. De concernstaven en ondersteunende bedrijven van NS adviseren de bedrijfsonderdelen en de directie van NS hierover en faciliteren ze bij de implementatie ervan.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding. Tevens hebben we een stage vereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (stagecoördinator), telefoon 06-19283568 of via 030-2353646.