Wat ga je doen?

Als stagiair(e) ga jij aan de slag op de afdeling Marketing bij het bedrijfsonderdeel NS International. Deze afdeling is verantwoordelijk voor klantbehoud en klanttevredenheid van onze reizigers die naar het buitenland reizen. Jij gaat je, samen met een team ervaren marketeers, bezig houden met de groei van het bestaande klantenbestand. Ook denk je mee met het verbeteren van de klanttevredenheid en loyaliteit van de Nederlandse reizigers die internationale reizen maken. Je onderhoudt contact met marketingbureaus die NS ondersteunen bij de (online) activiteiten. Je bent actief betrokken bij het bedenken en uitvoeren van allerlei marketing activiteiten. Je kunt hierbij denken aan het ontwerpen van inspirerende nieuwsbrieven voor aanbiedingen voor treinreizen naar bijvoorbeeld Londen of Parijs of in projectteams meewerken aan nieuwe e-mailcampagnes om de omzet en klanttevredenheid te verhogen.

Waar ben je goed in?

Je studeert Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Bedrijfswetenschappen of Bedrijfscommunicatie (HBO/WO) of vergelijkbaar en zit in je 3e jaar van je studie. Je hebt zichtbare ervaring of affiniteit met marketing. Je bent daarnaast geïnteresseerd in e-mailmarketing en wil dit je helemaal eigen gaan maken. Je beschikt over de volgende competenties; je bent zelfstandig, analytisch, initiatiefrijk en je staat stevig in je schoenen. Je bent ook kritisch ingesteld en resultaatgericht. De stage start per september 2015 en duurt 5 maanden.

Hier ga je werken

Met NS International bieden we je ook een loket voor alle (inter)nationale bestemmingen, met de hogesnelheidstreinen: Thalys, ICE International, TGV, Eurostar en de internationale Intercity’s naar Berlijn en Brussel. NS verkoopt internationale tickets naar meer dan 2700 bestemmingen in meer dan 30 landen. Zo brengen we verre bestemmingen dichterbij. Ondertussen werken we hard aan manieren om het reizen met ons nog aantrekkelijker te maken, zoals onze lounges op de stations Amsterdam, Rotterdam en op Schiphol. Innovatief, duurzaam en marktgedreven ondernemen is bij ons de sleutel tot succes en groei.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.
Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door naar onze website te gaan https://werkenbijns.nl/vacatures/stagiaire-marketing-amsterdam-hbowo/ waarbij je gevraagd wordt om je cv en motivatiebrief toe te voegen.
Meer informatie Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator), telefoon 030- 235 36 46.