Wat ga je doen?

Welkom in de uitdagende wereld van NS! Binnen de afdeling Marketingcommunicatie van NS Reizigers zijn wij voor het internationale team op zoek naar een student voor een meewerkstage. De inhoud van de stage betreft het meewerken en meedenken bij acties en campagnes en het maken van communicatieuitingen die ontwikkeld worden voor de internationale treinen.

Waar ben je goed in?

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan volg je een HBO/WO opleiding (marketing)communicatie. Je bent geïnteresseerd in het marketingvak en de communicatiemix. Je bent creatief, flexibel, accuraat, zelfstandig en je kunt goed plannen, want dat is voor de stage essentieel. Ook kun je goed je mannetje staan en houd je van aanpakken. De stage start in september 2014. Eventueel later starten is in overleg mogelijk.

Hier ga je werken

Iedere dag zetten wij ons in om je naar jouw bestemming te brengen. In Nederland, maar ook over de grens. Met NS International bieden we je een loket voor alle (inter)nationale bestemmingen, met de hogesnelheidstreinen: Thalys, ICE International, TGV, Eurostar en de internationale Intercity’s naar Berlijn en Brussel. NS verkoopt internationale tickets naar meer dan 2700 bestemmingen in meer dan 30 landen. Zo brengen we verre bestemmingen dichterbij. Ondertussen werken we hard aan manieren om het reizen met ons nog aantrekkelijker te maken, zoals onze lounges op de stations Amsterdam, Rotterdam en op Schiphol. Innovatief, duurzaam en marktgedreven ondernemen is bij ons de sleutel tot succes en groei. En onze medewerkers, van machinist tot hoofdconducteur, van logistiek medewerkers tot marketeers op kantoor, zorgen samen voor een goede service en een fijne reis.

Vind je dit interessant?

Wat wij je bieden is een interessante, boeiende en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Naast een zorgvuldige begeleiding, ontvang je vanzelfsprekend een passende stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand).
Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage waarbij je zowel in Utrecht (75%) als Amsterdam (25%) werkt? Solliciteer dan door naar onze website www.werkenbijns.nl te gaan, waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen. Mochten er eisen vanuit je opleiding gesteld worden aan de stageplek dan graag vermelden in je motivatiebrief.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator) via 030-2353646.