Wat ga je doen?

Welkom in de uitdagende wereld van NS! Binnen de afdeling Marketingcommunicatie van NS Reizigers zijn wij voor het team Zakelijk/Studenten/Sponsoring (4 personen) per 1 februari 2015 op zoek naar een student(e) voor een meewerkstage. De inhoud van de stage betreft het meewerken en meedenken bij acties en campagnes en het maken van communicatieuitingen die ontwikkeld worden voor de Zakelijk markt, de Studentenmarkt en activaties met betrekking tot ons Sponsorprogramma “Tijd voor Lezen”. Hierbij kun je denken aan Above-the-Line-campagnes (met bijvoorbeeld radio, print, outdoor, online) ter promotie van de NS- Business Card, de internationale Zakelijke treinproducten of ons aanbod voor (oud)studenten. Maar ook aan gerichte DM-campagnes, e-mailings en activaties voor de Boekenweek en de Kinderboekenweek.

Waar ben je goed in?

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan volg je een HBO/WO opleiding (marketing)communicatie. Je bent geïnteresseerd in het marketingvak en de communicatiemix. Je bent creatief, flexibel, accuraat, zelfstandig en leergierig. Je houdt van aanpakken en hebt een vlotte pen met goede beheersing van de Nederlandse taal.

Hier ga je werken

NS Reizigers wil dat meer mensen vaker de groene trein nemen. Daarmee dragen wij bij aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland. Wij zijn mensen die mensen naar mensen brengen. We maken onze dienstverlening in het bijzijn van de reiziger. Wij zijn hét gezicht van NS en brengen dagelijks ruim één miljoen mensen naar hun bestemming: of het nu om werk of vrije tijd gaat, zoals een bezoekje aan familie, een leuk museum, een dagje strand of het bezichtigen van een mooie stad. Attente dienstverlening vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek binnen ons bedrijf. Met circa 11.000 medewerkers, van machinist tot hoofdconducteur, van logistiek medewerkers tot marketeers op kantoor, met z’n allen proberen we dagelijks ons steentje bij te dragen aan attente dienstverlening. Onze kernwaarden zijn gastvrij, proactief, vakkundig en verbindend.

Binnen NS Reizigers is Commercie de organisatie die de wensen van de klant vertaalt in diensten en producten. Ruim 500 medewerkers regisseren de reis van de klant. Binnen Commercie is NS Zakelijk verantwoordelijk voor de bewerking van de zakelijke markt en de studentenmarkt. Bij de zakelijke markt gaat het ook om de internationale treinproducten als Thalys, Intercity Brussel, ICE International, Eurostar, Intercity Berlijn en TGV. Kijk voor meer info op ns.nl.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand).
Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Meer informatie? Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator) via 030-2353646 of 06-19283568.