Wat ga je doen?
Voor het marketing Acquisitie team binnen NS International zijn wij op zoek naar een Online Marketing stagiair(e). Het betreft een meewerkstage waarbij je gaat helpen kwalitatieve traffic te genereren naar de website met behulp van diverse online marketing middelen. Zoals Search Engine Marketing (SEO, SEA) affiliate marketing en online advertising. Deze activiteiten hebben als doel de online omzetdoelstellingen te behalen. Daarnaast werk je mee aan de social mediastrategie en aan diverse (interactieve) marketingcampagnes. Je werkt hierbij samen met sales, marketing managers, marketingcommunicatie, content management en leveranciers.

Waar ben je goed in?
Ben jij de geschikte kandidaat? Dan volg je een HBO/WO opleiding Marketing, Communicatie of Commerciële Economie waarbij je aantoonbare affiniteit hebt met Online Marketing. Je beschikt over de volgende competenties; hands-on mentaliteit, zelfstandig, teamplayer, commercieel ingesteld en resultaatgericht. De stage start in januari/februari 2015 en duurt 4-6 maanden fulltime (36 uur).

Hier ga je werken
Iedere dag zetten wij ons in om je naar jouw bestemming te brengen. In Nederland, maar ook over de grens. Met NS International bieden we je een loket voor alle (inter)nationale bestemmingen, met de hogesnelheidstreinen: Thalys, ICE International, TGV, Eurostar en de internationale Intercity’s naar Berlijn en Brussel. NS verkoopt internationale tickets naar meer dan 2700 bestemmingen in meer dan 30 landen. Zo brengen we verre bestemmingen dichterbij. Ondertussen werken we hard aan manieren om het reizen met ons nog aantrekkelijker te maken, zoals onze lounges op de stations Amsterdam, Rotterdam en op Schiphol. Innovatief, duurzaam en marktgedreven ondernemen is bij ons de sleutel tot succes en groei. En onze medewerkers, van machinist tot hoofdconducteur, van logistiek medewerkers tot marketeers op kantoor, zorgen samen voor een goede service en een fijne reis.

Het Marketing Acquisitie team is verantwoordelijk voor de marketingstrategie ten behoeve van de acquisitie van nieuwe klanten. Binnen deze afdeling zijn disciplines als Online marketing, Marketingcommunicatie en Zakelijke Marketing vertegenwoordigd.

Vind je dit interessant?
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (stagecoördinator), telefoon 06-19283568.