OMSCHRIJVING
Als Stagiaire Communicatie / Juridische Zaken loop je stage op de afdeling BJZ (Bestuurlijke en Juridische Zaken).

Omdat communicatie met de organisatie van belang is heeft BJZ recent een Communicatieplan opgesteld. Voor ondersteuning bij de uitvoering zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e).

Je gaat samen met het communicatie team uitvoering geven aan het jaarplan dat bestaat uit een mix van kanalen en activiteiten. En natuurlijk zijn we op zoek naar (creatieve) inbreng om ons plan verder te brengen. Ben jij die enthousiaste communicatie expert (in wording)? Dan maken we graag op korte termijn kennis met je.

FUNCTIE-EISEN
Op dit moment ben je derde jaars of vierdejaars student aan een relevante HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur op het gebied van Communicatie). Je bent voor een periode van minimaal 5 tot 6 maanden beschikbaar.

Als competenties neem je de volgende zaken mee. Je bent iemand die initiatief neemt en niet bang is om je netwerk intern snel uit te bouwen. Door de huidige omstandigheden in Coronatijd, werken we veelal thuis. Daarom is het ook van belang dat je zelfstartend bent en vragen stelt wanneer je deze hebt. Je bent zelfstandig maar weet ook goed aansluiting te vinden met het team. Je hebt een creatieve kijk op zaken en weet deze toe te passen in je stage.

BEDRIJFSINFORMATIE
In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werken we aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar. En zo kunnen we met onze ruim 4.300 gedreven medewerkers de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door onze kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst.

Bij Enexis werken we hard aan betrouwbare netwerken en het versnellen van de energie transitie. De afdeling bestuurlijke en Juridische Zaken (BJZ) draagt vanuit haar visie Pro-actieve Energieke deskundigheid dichtbij hier direct aan bij.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Voor de periode van je opdracht krijg je een laptop te beschikking en ontvang je een stagevergoeding. Deze is afhankelijk van het type stage dat je gaat lopen. Voor meewerkstages hanteren we een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand, voor afstudeerstages een stagevergoeding van € 450,-. Onze kantoren zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, dus we gaan ervan uit dat je je OV-kaart gebruikt voor het reizen.

NEEM CONTACT OP MET
Irene van Ballegooij

irene.van.ballegooij@enexis.nl
+31615555245

Ilona de Vroom - Recruiter - recruiter bij Enexis
Ilona de Vroom - Recruiter
Stel je vraag via: