Dit ga je doen als stagiair(e) evenementen
Vind jij het leuk om een glimlach op de gezichten van onze reizigers te toveren? Ben je gastvrij, sportief en creatief? Dan ben je meer dan welkom om een bijdrage te komen leveren aan de communicatie en merkactivaties bij alle grote evenementen in Nederland waar de trein stopt: festivals als Lowlands, concerten in het Goffertpark of de Arena, sportwedstrijden, beurzen en natuurlijk grote nationale dagen als Koningsdag en -wie weet ooit weer- de Elfstedentocht.

Je helpt mee met de voorbereiding, coördinatie en evaluatie van verschillende evenementen. Je kunt hierbij denken aan het briefen van een bureau of fotograaf, contact onderhouden met verschillende partijen en het verzorgen van de gehele communicatie rondom een event. Hierbij mag je helemaal los gaan op het social media kanaal en creatieve teksten schrijven voor de website.

Zo maak je samen met ons het reizen met de trein nog beter en leuker voor onze reizgers. Elke dag weer. De reis van morgen begint bij jou!

Hier gebeurt het
Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland. De afdeling Merk & Sponsoring bouwt en beschermt daarbij het merk NS. Het bouwen aan het NS-merk gebeurt o.a. met merkactivatieprogramma’s. In die programma’s laten wij onze klanten -en eigenlijk heel Nederland- kennis laten maken met aspecten van onze dienstverlening die onze gastvrijheid en maatschappelijke rol illustreren. We houden Nederland immers al 175 jaar in beweging en proberen elke dag weer iedereen een reis te bezorgen waarin reistijd zo aangenaam en efficiënt mogelijk kan worden ingevuld.

Dit neem je mee
Voor deze stage zijn we op zoek naar een HBO/WO student(e) met een hotelschool-, media-, event-, communicatie- of andere opleiding waar je sociale vaardigheden goed in ontwikkeld worden. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het leuk om samen te werken in een team. Daarnaast vind je het ook leuk om evenementen te organiseren. Je beschikt over de volgende competenties; sociaal, hands on mentaliteit, opgewekt, creatief, midden in de maatschappij, flexibel en je hebt oog voor details.

Op NS kun je rekenen
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen. Hierbij krijg je vanuit NS goede begeleiding. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding. Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere Stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Solliciteren naar deze stage
Het betreft een meewerkstage voor 36 uur per week in de periode van februari 2019 t/m juli 2019 (vijf maanden).

En? Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Nog vragen? Bel met Dan Leenman van de stagedesk via 088-6713633 of mail naar stagedesk@ns.nl.

Goed om te weten:

  • Bij NS vinden we iedereen uniek. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.
  • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.
  • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
Dan Leenman - Recruitment Stagedesk - recruiter bij NS
Dan Leenman - Recruitment Stagedesk
Stel je vraag via: