Dit is jouw uitdaging
Je adviseert overheid en bedrijf bij het vinden van oplossingen voor complexe vragen op het snijvlak van planologie en milieu. Vaak zijn dit puzzels rond actuele maatschappelijke discussies als vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen, energietransitie, aanleg windparken, uitbreiding vliegbewegingen luchtvaart. Onze cultuur? Kennis delen, samen gaan voor het optimale resultaat voor de klant. Je werkzaamheden zijn divers en bestaan onder meer uit: meeschrijven aan ruimtelijke plannen en beleidstukken op gemeentelijk en nationaal niveau, organiseren van kennissessies, en het uitvoeren van risicoanalyses.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over: een (bijna) afgeronde hbo-/wo-studie (technische) planologie of vergelijkbaar;

  • 0 tot 3 jaar werkervaring;
  • een zelfstandige en ondernemende werkhouding; het talent om verder te denken wanneer anderen stoppen;
  • een scherp analytisch vermogen;
  • uitstekende schrijfvaardigheid.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Veiligheid
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Veiligheid en ruimtelijke ordening zijn daar voorbeelden van. We ondersteunen overheden en bedrijfsleven op het gebied van industriële veiligheid, crisisbeheersing en -preventie en brandveiligheid. Hierbij speelt de relatie met ruimtelijke ordening een belangrijke rol. We onderzoeken, adviseren, organiseren en realiseren en maken hierbij gebruik van state-of-the-art-technieken op het gebied van sensoring, software en big data.

Antea Group Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn. De sluitingsdatum van de vacature is 3 september.

Meer informatie:
Neem contact op met Barbara Evers (Recruitment), telefoonnummer 06 - 53 96 79 72, of met Jeroen Eskens (Milieuplanoloog), telefoonnummer 06 - 20 54 48 23.