'Als handhaver met passie voor milieu, water en techniek lever jij een belangrijke bijdrage aan een veilig en duurzaam Nederland.'

Dit is jouw uitdaging
Als startende adviseur houd je je bezig met het handhavingsproces en verricht je handhavingswerkzaamheden voor meerdere Omgevingsdiensten, Waterschappen en Rijkswaterstaat. Hierbij ligt de nadruk op het uitvoeren van integrale milieu-, beheer- en waterkwaliteitscontroles. In een aantal situaties wordt ook de brandveiligheid meegenomen. Zo bereid je de controles voor door middel van een dossieronderzoek waarin je bepaalt welk gedeelte van het Activiteitenbesluit van toepassing is op het bedrijf en of er mogelijk eerder bevindingen zijn vastgesteld. Vervolgens voer je zelf het bedrijfsbezoek uit en toets je of de feitelijke situatie gelijk is aan de gemelde situatie. Op basis van je controle rapporteer je de bevindingen, meld je de overtredingen en stel je een bezoekverslag/brief op.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar mensen met ambitie en met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, zoals milieukunde of hogere veiligheidskunde;
  • je hebt kennis van de wet- en regelgeving (Omgevingswet, Wet Natuurbescherming, Wabo, Waterwet, Activiteitenbesluit, e.d.);
  • je hebt 0-3 jaar (relevante) werkervaring;
  • je beheerst Nederlands in woord en geschrift;
  • je hebt een zelfstandige en ondernemende werkhouding;
  • je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met tijdsdruk en werken binnen een urenbudget;
  • je vindt het leuk om in een projectteam samen te werken.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur en je voelt je snel thuis in onze organisatie. We gaan voor kwaliteit.

Antea Group en Contracten en Vergunningen
Nieuwe plannen realiseren, betekent continu balanceren. Tussen ambities en wetten en regels. Tussen wat we vandaag belangrijk vinden, maar morgen nodig hebben. Tussen afspraken met de één en de belangen van de ander. Tussen risico's beheersen of juist kansen benutten. De businesslijn Contracten & Vergunningen heeft de specialisten en de technieken in huis om dit evenwicht te bewaren. Met onze kennis en ervaring met processen, contracten, wetten en vergunningen toetsen we afspraken, brengen we plannen verder en helpen we projecten succesvol te realiseren.

Antea Group Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. De sluitingsdatum van deze vacature is 7 september 2018.

Meer informatie:
Neem contact op met Colinda den Ouden, telefoonnummer 06 - 11 87 70 79.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.