• 13th month pay & Holiday allowance
 • Bonus Program
 • 26 holidays
 • Training & Learning opportunities
 • Laptop & Smartphone
 • 32-40 hours p.w.

This is you

 • Thinker: You find new ways to solve complex challenges.
 • Efficient: Regardless the process, you find a way to make it more efficient.
 • Leader: You are a natural-born leader.
 • Inventive: You like to find new and better ways to do things.

Ben je (bijna) afgestudeerd als Master of Science in een economische, socialscience of business richting en heb je affiniteit met Change Management en/of Human Resource Management? Ben je geïnteresseerd in werken met een team dat zowel nationaal als internationaal georiënteerd is? Dan is dit de vacature voor jou! Ga aan de slag als junior managementconsultant binnen Accenture Talent & Organisation!

Jouw rol

Onze klanten transformeren en bewegen zich actief naar een nieuwe manier van werken waar digitalisering, robotica en kunstmatige intelligentie de norm worden. Accenture Talent & Organisation ondersteunt klanten bij het inspelen op deze opkomende trendsrondom vier hoofdthema's: Workforce & Skilling, HR Transformation,Business & Change Agility en Organisatie, Leiderschap & Cultuur.

Workforce & skilling
Bij Workforce & Skilling gaat het om het definiëren van toekomstige vaardigheden, het beoordelen van huidige vaardigheden en het bieden van gepersonaliseerde leertrajcten. Dit om vaardigheden op te bouwen zodat je kan inspelen op de snel veranderende behoeften van personeel.

Hrtransformation

Klanten transformeren hun HR-afdelingen om beter in te spelen op de verwachtingen van hun medewerkers. Als junior consultant kan een klant jou vragen om hen te ondersteunen bij het ontwerpen van een nieuw HR-serviceleveringsmodel. Dit helpt hen om hun HR-diensten af ​​te stemmen op de momenten die ertoe doen in de levenscyclus van hun medewerker.

Business & change agility

Organisatorische wendbaarheid wordt steeds belangrijker in het digitale tijdperk. Als junior consultant zou je door een klant kunnen worden gevraagd om hen te ondersteunen bij het leveren van een innovatief Change Management Programma voor hun digitale transformatie.

Organisatie, leiderschap & cultuur

In Organisatie, Leiderschap & Cultuur help je als junior consultant organisaties zich in staat te stellen om bedrijfsmodellen te creëren die de groei en wendbaarheid stimuleren en leiders in staat stellen een inclusieve cultuur voor diverse medewerkers te bevorderen.

Jouw team
Het tempo van verandering zal nooit langzamer zijn dan nu - en veel organisaties worstelen met nieuwe concurrentie uit onverwachte hoek. Wat betekent deze ontwikkeling, wat zijn de gevolgen, wat moet ik als bedrijf nu gaan doen om in de toekomst relevant te blijven? Accenture Talent & Organisation helpt bedrijven met deze vraagstukken. Jij geeft advies aan senior management - gebaseerd op data, kennis, ervaring en een innovatieve aanpak. Samen met een team van experts uit verschillende industrieën daag je de klant uit en bedenk je oplossingen mét impact voor klanten en de maatschappij. Het voornaamste doel? Organisaties toekomstbestending te maken.

Ons aanbod
Accenture is een geweldige plek om te werken - en te blijven leren. Door bij ons te komen werken, word je onderdeel van een wereldwijd bedrijf met een sterk merk en bijbehorende reputatie. Naast het werk dat we voor onze klanten doen, zijn we erg trots op onze dynamische en inclusieve werkcultuur: We geloven in openheid, eerlijkheid, gelijkheid, gezond verstand en realisme. We willen jou echt leren kennen en je helpen te ontdekken waar je krachten liggen en waar je in wil groeien. Je krijgt dus veel ontwikkelmogelijkheden (formeel en informeel) om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en expertise op te bouwen. Naast onze aansprekende en uitdagende projecten en onze prettige werkomgeving, bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een flexibel mobiliteitsbudget dat past bij je persoonlijke situatie (elektrische auto of fiets en/of een flexibel budget met daarin o.a. een NS abonnement)
 • Een onkostenvergoeding
 • Korting op aandelen van Accenture
 • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken
 • 13e maand en vakantietoeslag
 • 26 vakantiedagen
 • Laptop en smartphone
 • Bonusprogramma
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in deze vacature en lijkt het je leuk om een carrière te starten waarin je jezelf kunt zijn en kunt doen waar je van houdt? Ga dan aan de slag als junior management consultantij Accenture! Meld je nu aan en verander de wereld om je heen. Je kunt je motivatiebrief toevoegen bij je CV. Op 17 juni 2022 zal de interviewdag voor deze positie plaatsvinden. Houd hier rekening mee!

Vragen? Neem contact op met Wieke Agricola via wieke.agricola@accenture.com

Maarten Peters - recruiter bij Accenture
Maarten Peters
Stel je vraag via: