Wist je dat wereldwijd meer dan één derde van al het geproduceerde voedsel wordt weggegooid? Zonde! Wij brengen hier verandering in.

Too Good To Go is in 2021 voor het 3e jaar op rij opnieuw verkozen tot meest inspirerende bedrijf van Nederland. We zijn een gecertificeerde B Corp, groeien snel en zijn momenteel actief in 17 landen om de strijd tegen voedselverspilling aan te gaan. Via onze app hebben we wereldwijd meer dan 93 miljoen maaltijden uit de prullenbak gered - en dat is nog maar het begin! Onze missie is helder: iedereen inspireren en in staat stellen om actie te ondernemen tegen voedselverspilling. Dus we doen er alles aan om educatieve tools te creëren, onze kennis zo toegankelijk mogelijk te maken, nieuwe zakelijke oplossingen te vinden en zelfs de wetgeving te veranderen om voedselverspilling te verminderen. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, maar hebben we al gezegd dat het probleem enorm is? Voedselverspilling heeft dramatische gevolgen voor onze planeet en is verantwoordelijk voor 10% van de uitstoot van broeikasgassen. Om klimaatverandering tegen te gaan en van onze missie realiteit te maken, moeten woorden in daden worden omgezet. We hebben in Nederland momenteel meer dan 5.500 partners op onze app waarmee we ruim 9,6 miljoen maaltijden gered hebben verspreid door heel Nederland, maar we willen nog meer impact maken.

Daarom zijn we op zoeken naar Field Sales Specialisten die werkzaam zullen zijn vanuit verschillende steden en dus regio’s in Nederland: Groningen, Enschede (of Hengelo), Eindhoven, of Breda (of Tilburg)

Jouw missie

Je hebt een passie voor het aanpakken van voedselverspilling en gaat met je commerciële en enthousiaste mindset zoveel mogelijk ondernemers overtuigen om zich aan te sluiten bij onze movement. Je werkt daarin nauw samen met je Sales collega’s in andere regio’s en rapporteert direct aan onze Team Lead Sales. Bovendien sluit je je aan bij ons team van ruim 1200 Waste Warriors over de hele wereld om onze ambitieuze missie waar te maken. Wil jij er voor zorgen dat er in Nederland meer ondernemers en winkels mee gaan doen met het redden van maaltijden uit de vuilnisbak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wordt er van je verwacht in deze rol?

Als Field Sales Specialist heb je als doel om in jouw regio zoveel mogelijk potentiële lokale ondernemers op de app aan te sluiten. Je bent veel op pad om bij food gerelateerde ondernemers binnen te stappen om aan hen overtuigend ons verhaal te vertellen. Je slaat geen bakker, supermarkt, restaurant, speciaal- of take-away zaak over en weet met je pitch naadloos aan te sluiten op de verschillende behoeftes van potentiële partners. Je staat volledig achter onze app oplossing (wij zelf ook :)) en nee is geen verzadigend antwoord voor je. Soms maak je telefonisch een afspraak voor een bezoek, maar vooral ben je met je ‘feet on the street’ het uithangbord van Too Good To Go in jouw stad en regio. Op die manier vergroot jij het aantal aangeboden Magic Boxes op onze app en help je zo nog meer consumenten om eten te redden.

Deze Field Sales rol is onderdeel van een groeipad binnen Too Good To Go. Onze commerciële organisatie groeit op verschillende vlakken en door middel van trainingen en on-the-job coaching kun jij je ontwikkelen binnen het sales-vlak en mogelijk binnen een aantal jaar doorgroeien in de richting van Segment Specialist of (Key) Account Manager.

Wat ga je doen?

 • Je krijgt veel vrijheid en bent verantwoordelijk voor het Sales plan voor jouw eigen stad en regio. De ambitie en groei mogelijkheden zijn eindeloos dus het is aan jou om de juiste winkels te vinden die met voedselverspilling te maken hebben.
 • Je gaat zoveel mogelijk potentiële partners bezoeken en overtuigen om via onze app eten te gaan redden. Je pitcht en activeert partners door onze missie en ons product enthousiast en energiek over te brengen en te laten zien. Onze app is simpel en binnen enkele minuten kan een winkel zijn eerste Magic Box online hebben staan en zo z’n eerste maaltijd redden.
 • Op deze manier voeg je zoveel mogelijk nieuwe partners toe aan het Too Good To Go platform en begeleidt je partners tijdens hun eerste actieve maand.
 • Je werkt target gedreven en weet het aantal nieuwe winkels dat zich in jouw regio aansluiten elke maand te behalen en vervolgens weer te overtreffen.
 • Je krijgt een hoge mate van vrijheid om binnen jouw regio het voedselverspilling probleem aan te pakken.

Wat ben jij?

 • Je hebt een commerciële mindset en Sales ervaring opgedaan tijdens je studie of eerste (bij)baan.
 • Je hebt sterke communicatie skills en voelt je op je gemak als je mensen face-to-face benaderd.
 • Je krijgt energie van het pitchen van ons toffe concept, keer op keer ga jij ervoor!
 • Je hebt affiniteit met food retail.
 • Je bent empathisch en kan goed luisteren naar potentiële partners, maar bent in gesprekken ook doelgericht.
 • Je houdt ervan om resultaat te behalen en deals te sluiten, want je weet dat je hiermee echt impact maakt.
 • Je wilt graag leren en je commerciële en sales skills verbeteren.
 • Je werkt graag in een snelgroeiende organisatie waarin alles continu ontwikkelt en verandert.
 • Je bent woonachtig in (de regio van): Groningen, Enschede (of Hengelo), Eindhoven of Breda (of Tilburg).
 • Je houdt van op pad zijn, reizen binnen jouw regio is onderdeel van de rol zodat je alle partners face-to-face kunt overtuigen.
 • Je bent onwijs gepassioneerd om voedselverspilling tegen te gaan.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en ook een woordje Engels.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime baan, met een snelle startdatum.
 • De ultieme kans om je sales ervaring en mindset in te zetten voor een scale-up met een sterke missie om de wereld te verbeteren door voedselverspilling aan te pakken. Wij vinden eigenlijk dat onze app zichzelf verkoopt, het is aan jou om die missie gedreven pitch je eigen te maken.
 • Trainingen en persoonlijke ontwikkeling om je commercieel uit te dagen en te laten groeien.
 • De ervaring om onderdeel te zijn van een snelgroeiende internationale B corp, momenteel zijn we actief in 17 landen en we groeien nog steeds hard.
 • Een plek waar je veel kunt leren en verantwoordelijkheid krijgt, als je deze pakt.
 • Een centraal en bruisend kantoor in het centrum van Amsterdam (met dakterras!) waar je (twee)wekelijks een dag met je collega’s zult werken.
 • Energieke en ambitieuze collega's met leuke borrels en teamuitjes.
 • Je ontvangt een laptop en NS Business kaart van ons en je krijgt een vergoeding voor je telefoonrekening.
 • Een marktconform salaris met een goede bonusregeling - hoe meer partners je aansluit, des te meer impact je maakt en dat wordt beloond.

Onze waarden

 • We fight together: voedselverspilling is een groot iets om tegen te vechten. We gaan samen de strijd aan als Waste Warriors zonder ego. Wij geloven in het werken als #oneteam.
 • We raise the bar: we streven altijd naar meer. We werken slim, doorbreken barrières en versterken elkaar.
 • We keep it simple: onze ambities zijn groot, maar onze oplossingen zijn eenvoudig.
 • We build a legacy: we zijn trots op de beweging die we in gang zetten.
 • We care: we dragen zorg voor elkaar. Betrokkenheid komt terug in de manier waarop we te werk gaan. We doen wat juist is.

Hoe kun je solliciteren?

Zin om impact te maken op voedselverspilling en wil je deel uitmaken van iets groots? Overtuig ons dan van jouw kwaliteiten door te solliciteren via de link hieronder en wie weet kom jij ons binnenkort versterken als nieuwe Waste Warrior. Een video sollicitatie is onderdeel van ons recruitment proces.

Start datum: per maart of april 2022, maar we hebben genoeg te doen, dus ‘the sooner the better'.

Hannah Demmers - recruiter bij Too Good To Go
Hannah Demmers
Stel je vraag via: