Volg jij de laatste ontwikkelingen en marktomstandigheden op de voet en zie jij hierin kansen voor organisaties? Denk jij het liefst vanuit het perspectief van de eindklant én ben je op zoek naar een eerste of volgende stap in je carrière? 

Het werk bij The Next Organization (TNXTO) bestaat uit adviseren en realiseren. Van business model innovatie naar transformatie. We helpen het management van toonaangevende organisaties met het structureel verbeteren van de commerciële performance (business consulting). Dit doen we telkens vanuit het perspectief van onze klanten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een commerciële strategie, nieuwe business concepten en het verbeteren van de performance. We pakken dit op van ontwerp tot en met de realisatie (organisatie inrichting, processen en IT).

Wat bij ons centraal staat is fun, plezier en professionaliteit door bezig te zijn met het vakgebied en samen te werken met de beste professionals. Aanpak en resultaat zijn zeer professioneel, waarbij je spart met alle disciplines en lagen in de organisatie. Van medewerker in de operatie tot en met de CEO.

Het type werk vraagt en biedt flexibiliteit. Denk aan locatie, tijd, vorm etc. Het nieuwe werken dat we volgen faciliteert dit. Zowel qua gebruikte technologie als de onderlinge werkafspraken.

Profiel

Je bent een fanaat. Gepassioneerd door- en expert op het vakgebied van commerciële performance en nieuwe business modellen. Je wilt en kan toonaangevende (internationale)organisaties helpen met het eenvoudig maken en oplossen van dit soort vraagstukken.

Je bent sterk innovatief ingesteld. Hiermee help je klanten verder en je ontwikkelt meteen het vakgebied.

Je bent ondernemend en zelf startend. Verder beschik je over vaardigheden die je in het advies nodig hebt. Denk aan het kunnen werken in teamverband, sensitiviteit, oog voor detail, analytisch vermogen, helikopter view, mensen willen helpen etc.

Opleiding WO liefst in een voor het vakgebied relevante richting.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Qompas mag jou exclusief voordragen bij The Next Organization. Daarnaast verzorgt Qompas een uitgebreide CV/motivatie-check om samen te komen tot een optimale sollicitatie en start van de procedure.


Je kunt je cv en motivatie sturen naar Vera van Etten. Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Vera van Etten - Recruiter - recruiter bij The Next Organization
Vera van Etten - Recruiter
Stel je vraag via: