Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Word jij The Next Consultant? Volg jij de laatste ontwikkelingen en marktomstandigheden op de voet en zie jij hierin kansen voor organisaties? Denk jij het liefst vanuit het perspectief van de eindklant én ben je op zoek naar een eerste of volgende stap in je carrière? Dan nodigen we jou uit om kennis te maken met The Next Organization!

Werken als consultant bij The Next Organization:
Jij gaat organisaties helpen om te groeien. Samen met je klanten zoek jij continu naar oplossingen en verbeteringen. Je schrijft adviezen en bedenkt en ontwikkelt verrassende strategieën en vernieuwende concepten. Hierbij bepaal je niet alleen de strategie, maar implementeer je die strategie ook in de organisatie.

Zelf sta jij uiteraard ook niet stil! Met de juiste begeleiding krijg je al snel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf snel ontwikkelt. Martin Schuit, Associate Consultant bij The Next Organization: ''Bij The Next Organization krijg je als junior direct de mogelijkheid om mee te gaan naar de klant. Dit omdat we geloven dat dat is waar het gebeurt''.
In ons werk staan ‘fun’ en ‘professionaliteit’ centraal. Fun door bezig te zijn met het vakgebied van innovatie en verbetering van commerciële performance en samen te werken met de beste professionals. Professionaliteit in het continue streven naar de beste aanpak en het beste resultaat.

Het team bestaat uit 20 consultants, met een mooie mix van junior consultants en ervaren collega’s. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar je hebt altijd een sterk team als achterban. Camille Zaaier, gestart in april 2019 als consultant:
''Iedereen maakt tijd voor elkaar. Als nieuwe collega heb ik daardoor alle ruimte om zelfstandig te leren, maar vrijuit vragen te kunnen stellen als ik daar behoefte aan heb.”

Wat bieden we jou?
• Marktconform salaris;
• Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Samen met een interne coach ga je aan slag om jouw persoonlijke doelen te ontwikkelen;
• Een warm bad, je komt terecht in een jong en hecht team;
• Gezellige extra’s zoals vrijdagmiddagborrels, zeiluitjes, of een pubquiz met je collega’s in Utrecht of Amsterdam
• Unieke locatie in de oude Watertoren die is uitgeroepen tot de meest duurzame werkplek van Nederland met een panorama view over de omgeving, direct naast station Bussum Zuid.
• Kijk op onze website voor ons klantportfolio met gave projecten voor grote klantnamen en non-profit organisaties; https://thenextorganization.com/klanten/

Jouw profiel:
• Je bent een fanaat. Gepassioneerd door en expert op het vakgebied van Marketing en strategische vraagstukken;
• Je wilt en kan toonaangevende (internationale)organisaties helpen met het eenvoudig maken en oplossen van dit soort vraagstukken;
• Je bent nieuwsgierig en innovatief ingesteld. Hiermee help je klanten verder en je ontwikkelt meteen het vakgebied;
• Je bent ondernemend en zelf startend;
• Je beschikt over vaardigheden die nodig zijn als adviseur. Denk aan conceptueel en analytisch vermogen, klantgerichtheid, samenwerken, sensitiviteit en oog voor detail;
• Je bent WO opgeleid

Meer weten of solliciteren?
Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar Boris (Qompas): 06 13 34 16 19.
Direct solliciteren? Dat kan eenvoudig door jouw CV te sturen via onderstaande button of naar recruitment@qompas.nl. Hij neemt binnen 2 werkdagen contact met jou op over het vervolg.

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij The Next Organization
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: