Voor een internationaal strategisch adviesbureau waarmee Qompas een exclusieve samenwerking heeft zoeken wij een strategy consultancy stagiair. Dit is je kans om het strategisch adviesvak van binnenuit mee te maken!

Voor een periode van 3-5 maanden werk je onder intensieve begeleiding mee aan projecten. Naast de projecten lever je bijdrage aan de activiteiten om de adviespraktijk in Nederland verder uit te bouwen. Deze stage is een unieke kans om mee te bouwen aan en je te ontwikkelen in een sterk groeiende adviesformule, zowel op internationaal gebied als in Nederland in het bijzonder.

Het adviesbureau is gespecialiseerd in strategie, marketing, pricing en sales. De klanten van deze organisatie zijn zoewel multinationals als middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals FMCG, retail, media, industrie en (financiële) dienstverlening. De project teams bestaan uit veelzijdige, talentvolle en gedreven academici. Opdrachten richten zich altijd op commerciële vraagstukken, waarin een fact-based aanpak en aantoonbare winstgroei centraal staan.

De organisatie is gevestigd in Amsterdam. Door hun sterke groei zijn ze op zoek naar enthousiast en gedreven talent om ons consulting team te versterken en uit te bouwen.

Profiel
Om in aanmerking te komen dien je zowel VWO als Bachelor afgerond te hebben met bovengemiddelde studieresultaten. Ze zoeken talentvolle academici die de teams kunnen versterken met een passie voor commercieel strategische vraagstukken. In een stagiair zoeken \ij talent, toewijding en enthousiasme. Je combineert superieure analytische vaardigheden met een sterke nieuwsgierigheid. Ze zijn op zoek naar mensen met een oorspronkelijke geest, die gedreven, scherp en volwassen zijn. Daarnaast ben je ondernemend en stel je een standaardtraject niet op prijs. Ook heb je aanleg om in teamverband te werken en beschik je over een positief-kritische houding.

Solliciteren
Qompas mag exclusief haar talenten aandragen bij deze organisatie. Wil je weten om welk bedrijf het gaat? Neem dan contact op met Merel Vergunst via 071 - 581 55 88 of mev@qompas.nl.

Solliciteer door je cv, motivatiebrief en cijferlijsten van het VWO en WO te versturen naar Merel Vergunst via mev@qompas.nl.