(Ook mogelijk als stage!) Voor een internationaal strategisch adviesbureau waarmee Qompas een exclusieve samenwerking heeft zoeken wij een strategy consultant.

Het adviesbureau is gespecialiseerd in strategie, marketing, pricing en sales. De klanten van deze organisatie zijn zowel multinationals als middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals FMCG, retail, media, industrie en (financiële) dienstverlening. De project teams bestaan uit veelzijdige, talentvolle en gedreven academici. Opdrachten richten zich altijd op commerciële vraagstukken, waarin een fact-based aanpak en aantoonbare winstgroei centraal staan.

Functie
Als consultant word je betrokken bij alle fases van de projecten, van business development en analyses tot aan de finale presentatie bij de klant. Je leert om hierin aan de hand van hypotheses te werken aan de écht zinvolle vragen. Door onze kleinschalige teams kun je veel verantwoordelijkheid en klantcontact verwachten. Tegelijkertijd lever je een bijdrage aan de activiteiten om de adviespraktijk in Nederland verder uit te bouwen. Dit alles vindt plaats vanuit een breed internationaal perspectief, zowel in projecten als met een intensief trainingsprogramma.

Profiel
Ze zijn op zoek naar een volwassen persoonlijkheid met superieure analytische vaardigheden en een passie voor commerciële vraagstukken. Daarnaast ben je communicatief sterk, ondernemend en werk je graag in teamverband.

Om in aanmerking te komen dien je zowel VWO als een Master afgerond te hebben met bovengemiddelde studieresultaten. Wij bieden een inspirerende werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, een steile leercurve en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ze zijn op zoek naar kandidaten die op korte termijn kunnen starten.

Solliciteren
Qompas mag exclusief haar talenten aandragen bij deze organisatie. Wil je weten om welk bedrijf het gaat? Neem dan contact op met Merel Vergunst via 071 - 581 55 88 of mev@qompas.nl.

Solliciteer door je cv, motivatiebrief en cijferlijsten van het VWO en WO te versturen naar Merel Vergunst via mev@qompas.nl.

Een SHL-test alsmede een case-interview zullen onderdeel zijn van de selectieprocedure.

 

Merel Vergunst - Recruiter - recruiter bij Qompas Consultancy
Merel Vergunst - Recruiter
Stel je vraag via: