Je carrière starten bij een groeiend internationaal strategisch consultancy kantoor? Dat kan lees dan verder!

Wat ga jij doen?
Als Strategy Consultant ben jij betrokken bij alle fases van de projecten. Denk hierbij aan het schrijven van het voorstel, het maken van analyses tot aan het advies presenteren aan de klant en eventuele implementatie. Je adviseert klanten op het gebied van strategie, marketing, pricing en sales. Met het doel omzet te verbeteren. De opdrachten richten zich op het optimaliseren van commerciële doelstellingen waarin een fact-based aanpak en performance improvement centraal staan. Je werkt in een jong klein team om zo naast je project ondernemend te kunnen zijn en je eigen ideeën verder te ontplooien.

Wat krijg jij?

  • Salaris vanaf € 3.550,- (als starter, daarna afhankelijk van werkervaring)
  • Naast leren ‘’on the job’’, krijg je een uitgebreid trainingsprogramma. Hier leer je belangrijke soft skills en hard skills en wordt er samen met jou een perfect training-curriculum samengesteld.
  • Je komt in een jong ambitieus team
  • Mogelijkheid om je internationaal te ontwikkelen.
  • Goede extra’s! Borrels in de kantoor keuken, ski trips met collega’s, de jaarlijkse world meeting.

Wat breng jij mee?
• VWO en een afgeronde universitaire masteropleiding met bovengemiddelde studieresultaten;
• Je bent ondernemend en je hebt analytische vaardigheden

Solliciteren?
Merel Vergunst (Qompas) begeleidt jouw sollicitatie bij deze consultancy organisatie. Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar mij 06 13 34 16 49.
Je sollicitatie start eenvoudig. Stuur je cv via onderstaande button of mev@qompas.nl naar Merel. Zij neemt binnen 1 werkdag contact met jou op over het vervolg.