***Vanaf 17 september 2019 kan je weer voor dit traineeship solliciteren. Let op: dit is een populair management traineeship, wil je er als eerste bij zijn als de vacature open staat? Klik op onderstaande solliciteer button en wij brengen jou als eerste op de hoogte!***

Heb jij al je hele leven een onbedwingbare passie voor techniek, vind je mensen interessant en zie jij in dat je samen het meeste kunt bereiken? Dan is het Supply Chain Management Traineeship iets voor jou!

 

Jouw functie als Supply Chain Management Trainee

Jouw inbreng als Supply Chain Management Trainee is essentieel om HEINEKEN Nederland als bedrijf scherp te houden. Jij brengt vernieuwing en zorgt ervoor dat wij als wereldmerk voorloper blijven in de markt.

Als aanstormend Supply Chain professional:

 • Heb je een voorliefde voor techniek en Supply Chain;
 • Houd je ervan om uitgedaagd te worden en complexe vraagstukken te beantwoorden;
 • Is samenwerking één van jouw drijfveren en kan je goed luisteren;
 • Ben je sensitief en een ster in het meekrijgen van mensen om je heen op alle niveaus.

Jouw werkveld als Supply Chain Management Trainee

Tijdens het Traineeship ontwikkel je je tot een allround Supply Chain professional. Gedurende 18 maanden krijg je drie intensieve opdrachten van een half jaar. Je collega’s veranderen per project en zijn allemaal professionals die weten waar ze mee bezig zijn, op alle verschillende niveaus binnen ons bedrijf.

De opdrachten

Een van je opdrachten zal binnen productie zijn. Hierbij kun je denken aan het oplossen van een vraagstuk op het verhogen van de productiviteit van een verpakkingslijn in één van onze brouwerijen. Ook zal je een opdracht krijgen waarbij je te maken krijgt met de hele Supply Chain keten. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een project omtrent het opstarten van een nieuwe afdeling tussen Sales en Demand Planning in. Bovendien zal één van de drie opdrachten in het buitenland plaatsvinden, zodat je werkervaring opdoet in een internationale HEINEKEN omgeving.

Belangrijk is dat we niet alleen sturen op een zo divers mogelijk Traineeship, maar dat we ook kijken naar waar jij je verder in wil ontwikkelen, zowel binnen de discipline als qua competenties. Jij kan uiteindelijk zelf aangeven of jij wil uitstromen in een functie als teamleider of dat je na het Traineeship een functie op kantoor wilt uitoefenen (zoals bijvoorbeeld bij innovatie, logistiek of planning).

Jouw sterke punten als Supply Chain Management Trainee:

 • Heb je een passie voor techniek;
 • Krijg je energie van het meenemen van mensen in plannen;
 • Maak je makkelijk verbinding met mensen en heb je oprechte interesse in mensen;
 • Ben je sensitief voor de omgeving waarin gewerkt wordt;
 • Heb je een afgeronde universitaire masteropleiding per 1 februari 2020;
 • Heb je maximaal 1,5 jaar werkervaring na het afronden van je studie;
 • Heb je een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren voor ons Supply Chain Management Traineeship!

Jouw arbeidsvoorwaarden als Supply Chain Management Trainee

Je standplaats in Nederland is Zoeterwoude, Den Bosch of Bunnik, afhankelijk van je opdracht. Wat arbeidsvoorwaarden betreft zit je uitstekend bij HEINEKEN. We bieden meer dan alleen een goed salaris: een aansprekend secundair pakket, ruime mogelijkheden om jezelf professioneel te ontwikkelen en volop kansen om door te groeien. Bovendien hechten we veel waarde aan een goede work-life balance.

Proef de dynamiek!

Het leuke van werken bij HEINEKEN is dat je bij ons altijd verder kijkt dan je eigen vak. Bij alles wat we willen verbeteren, zijn ook jouw mening en talent van belang. Zo kan het gebeuren dat je soms ver buiten je eigen vakgebied betrokken raakt bij een project waarbij je op een andere manier de passie deelt voor werken aan succesvolle merken als Amstel, Brand, Royal Club, Sourcy, Jillz, Crystal Clear en natuurlijk Heineken. Proef de Dynamiek!

Interesse in het Supply Chain Management Traineeship?

Leuk! Vanaf vandaag kun je solliciteren en de deadline hiervoor is 11 april. Jouw trainee groep start per 1 februari 2020 tegelijk met drie andere disciplines (namelijk Commercie, Finance en IT). Samen met de trainees van jouw lichting zal je aan diverse trainingen en intervisie deelnemen. Hierdoor leer je HEINEKEN in de breedste zin kennen en zal je vanaf dag één een waardevol netwerk opbouwen.

De selectieprocedure bestaat uit de volgende stappen (houd rekening met de data waarop je beschikbaar moet zijn):

Online sollicitatie (najaar 2019)
Interview selectiedagen (Zoeterwoude) (najaar 2019)
Finale Assessment Dag (Op locatie) (najaar 2019)

 • Na elke stap volgt een Go / No Go
 • De data van de stappen staan vast, uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk
 • Je wordt op één van bovenstaande selectiedagen uitgenodigd indien je door de eerste selectie komt.

Indien je nog vragen hebt over de procedure, neem dan gerust contact op met onze Campus Recruiter Willemijn Cortenraad. Zij is te bereiken via willemijn.cortenraad@heineken.com

Willemijn Cortenraad - Campus Recruiter - recruiter bij HEINEKEN
Willemijn Cortenraad - Campus Recruiter
Stel je vraag via: