Aan de slag bij een succesvolle organisatie met minstens zoveel ambitie als jij? Met een uitstekend salaris, doorgroeimogelijkheden én waar je omringd wordt door internationale collega’s? Lees snel verder.

Wat je precies gaat doen:
Onze opdrachtgever is actief in de FMCG en handelt in verschillende productgroepen in zo’n 75 landen. Als Supply Chain specialist binnen deze organisatie heb je een zeer diverse functie en ben je een onmisbare schakel in dit proces. Kort gezegd zorg jij ervoor dat, zodra jouw commerciële collega’s een deal hebben gemaakt, de producten op de juiste plekken in de wereld terecht komen. Klinkt simpel, is het niet. En daarom zijn we op zoek naar iemand die de business vanuit commercieel en logistiek oogpunt begrijpt, keuzes durft te maken en het hele proces van A tot Z overziet. Natuurlijk zorgen wij er voor dat je goed wordt ingewerkt.

Waar jij je iedere dag in ieder geval mee bezig houdt:

 • Je bent intern hét aanspreekpunt voor je collega’s van de verschillende afdelingen wat betreft de operationele processen binnen de Supply Chain
 • In samenwerking met de logistieke afdeling regel je internationale transporten en zorg je dat alle documenten in orde zijn
 • Je onderhoudt contact met zowel klanten als leveranciers over transporten en orders

En verder werk je aan diverse (ad hoc) projecten met als doel processen en/of samenwerkingen te verbeteren. Je bent continu bezig met de verdere professionalisering van de Supply Chain.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je bent iemand die kritisch is op bestaande processen en je laat van je horen als je vindt dat iets beter kan. Graag zelfs!

 • Je hebt een afgeronde HBO Bachelor, bij voorkeur in de richting van Supply Chain.
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Je spreekt vloeiend Engels, een extra taal is een pré (Nederlands, Duits, Frans, Italiaan, Spaans, Mandarijn etc.).
 • Je hebt minimaal enige stage- en/of werk ervaring met genoemde werkzaamheden, maar meer ervaring is zeker ook welkom. Uiteraard met passende voorwaarden.
 • Het is een feestje om met jou samen te werken.

De organisatie is erg succesvol en groeit snel. Deze rol is dan ook beschikbaar op zowel junior, medior als senior niveau. Heb je minimaal bovenstaande ervaring en interesse, dan horen wij graag van je.

Wat kan jij verwachten?

 • Een goed salaris die past bij jouw ervaring
 • Een 13e maand, pensioen, reiskostenvergoeding , 25 vakantiedagen en uitzicht op vast dienstverband
 • Zo’n 180 bevlogen collega’s met zeker 20 verschillende nationaliteiten (= gratis aan je talen werken)
 • Lunch gezellig met collega’s en geniet van verse smoothies, salades en broodjes in het bedrijfsrestaurant (met eigen kok!)
 • ‘Work hard, play hard’ is door deze organisatie uitgevonden. Het is een gevarieerde, uitdagende job maar verwacht ook legendarische borrels en feesten.
 • Je wordt onderdeel van een succesvolle, ambitieuze organisatie met volop doorgroeimogelijkheden.

Verloop je de procedure succesvol? Dan krijg je direct een contract aangeboden bij onze opdrachtgever.


Solliciteren?
Qompas Talent Coaches (Eefje van der Salm & Frida Meingast) begeleiden jouw sollicitatie bij deze organisatie. Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur gerust een appje of bel ons! (06-13341649)

 

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij Qompas Recruitment
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: