Als supportspecialist ben je een belangrijk contactpersoon voor onze klant. De applicatie REMS (Real Estate Management System) wordt gebruikt voor het beheer van alle vastgoedprocessen binnen de commerciële vastgoedmarkt.

Je bent het eerste aanspreekpunt bij het beantwoorden van klantvragen. Je analyseert vragen, vraagt goed door en bedenkt oplossingen. De klant centraal stellen en hen een geweldige ervaring van onze service bieden is jouw streven. Het is belangrijk om zo efficiënt mogelijk te communiceren en tijdig met duidelijke en heldere oplossingen te komen. Jij helpt onze klanten op afstand om hun dagelijkse werk goed te kunnen uitvoeren en verdiept je daarvoor in hun bedrijfsprocessen.

Daarnaast lever je een bijdrage in het borgen van de kwaliteit van de opgeleverde software door zo nu en dan testactiviteiten uit te voeren. Je test de software voordat het uitgerold wordt. Je verhoogt het vertrouwen in onze software door aan te tonen dat die werkt zoals beschreven.

Aareon CRE
Je zult werken in het CRE-team. Aareon CRE is de ICT-dienstverlener voor commerciële vastgoedorganisaties in Nederland. Wij leveren moderne ICT-oplossingen voor vastgoedbeleggers en -beheerders. Wij willen onze klanten helpen door ze uit te laten blinken in professioneel vastgoedmanagement met enthousiaste opdrachtgevers, huurders en medewerkers. Wij houden kantoor in het Coengebouw direct aan de ring van Amsterdam op loopafstand van het Amsterdam Sloterdijk station. Sinds 2017 zijn wij onderdeel van de Aareon Groep.

Wat neem je mee?

  • Minimaal een HBO-opleiding met een relevante studierichting, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Bedrijfsinformatica
  • Analytisch denkvermogen: het snel en goed helder krijgen van de vraag is essentieel
  • Stressbestendig, in staat goed te prioriteren
  • Je streeft een hoge service na, bent communicatief vaardig en nauwkeurig
  • Samenwerken doe je volop en soms is het ook prima om zelfstandig aan de slag te gaan
  • Werkervaring binnen een dienstverlenende werkomgeving
  • Ervaring in agile ontwikkelen (scrum) is een pré

Enthousiast en reageren?
Je mag je CV en je motivatie hiervoor naar ons mailen via onderstaande button. Voor vragen over de procedure zijn onze HR-collega’s bereikbaar via 088-2420242. Mocht je benieuwd zijn naar verdere ervaringen over de functie, neem dan gerust contact op met Jeroen van Wezep voordat je solliciteert. Je kunt hem bereiken via zijn e-mailadres: jeroen.vanwezep@aareon.nl.

Juliette Westerdijk - Recruiter - recruiter bij Aareon
Juliette Westerdijk - Recruiter
Stel je vraag via: