Je komt te werken in één van de expertisegebieden van TNO. Afhankelijk van jouw studieachtergrond is dat Technical Sciences of Earth, Life and Social Sciences. Je werkt in multidisciplinaire teams bijvoorbeeld aan opdrachten van klanten, concrete projecten voor het MKB of adviesvragen van de overheid. In de specifieke Thema's vindt jouw kennis en kunde een concrete toepassing.

TNO werkt aan innovaties bij de overheid en het bedrijfsleven. Zij zijn onder andere gericht op het duurzaam inrichten, gebruiken en beheren van de gebouwde omgeving, de infrastructuur en ondergrond. TNO werkt met zeven onderling nauw verbonden thema's die elk een prominente plaats hebben in de nationale en Europese innovatieagenda, zoals Energie, Gebouwde Omgeving en Mobiliteit.

Jouw taken
Alles draait om werken aan geweldige innovatieve projecten. Hierbij breng je jouw opgedane kennis in de praktijk. Je gaat inhoudelijke uitdagingen aan. Je start in een afdeling waar je raakvlakken en/of affiniteit mee hebt. Vanuit deze positie werk je aan het vergaren van inhoudelijke bagage en werk je mee in projecten. Jouw taken? Dat hangt dus helemaal af van de richting die je zelf op wilt en hoe je jezelf ontwikkelt binnen TNO.

Je kunt bij TNO vele kanten uit. Of je nu toponderzoeker wilt worden of consultant, projectleider of business developer. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst treedt, heb je een grote vrijheid en verantwoordelijkheid bij het inrichten van je eigen carrièrepad.

Vanaf het moment dat je in dienst treedt bij TNO wordt er aandacht besteed aan je loopbaanontwikkeling. Wij zijn op zoek naar nieuwe talenten. Om jezelf te kunnen ontwikkelen faciliteren wij daarom het Talent Development Programma (TDP).

Het doel van het TDP-programma is het potentieel dat TNO bij aanname in jou ziet, versneld te ontwikkelen en te laten groeien. Je neemt deel aan diverse opleidingen zoals klantgericht communiceren, persoonlijke effectiviteit en resultaatgericht werken. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat je volop ondersteuning krijgt, bijvoorbeeld in de vorm van coaching en begeleiding on the job, bij je loopbaanplanning en de verwezenlijking daarvan. Mogelijk veranderen je inzichten en voorkeuren gaandeweg. Daar houden we rekening mee, sterker nog: wij houden je graag scherp en bieden je volop mogelijkheden om over te stappen op andere interessegebieden binnen TNO. Naast je inhoudelijke groei hebben we hierbij extra aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is jouw eigen inzet cruciaal; wij verwachten van jou initiatief en ideeën over hoe je dit kunt waarmaken.

Jouw profiel
HBO’ers, Academici (Master/PhD) met maximaal 3 jaar werkervaring zijn van harte welkom om bij TNO te solliciteren op één van de startersfunctie waarbij je automatisch in aanmerking komt voor het TDP-programma. De nieuwe TNO-ers zijn enthousiast, ambitieus en gedreven. Je gaat voor resultaten, neemt graag initiatief, bent communicatief sterk en wilt samenwerken in innovatieve projectteams en in nauwe samenwerking met de klant. Je wilt graag verantwoordelijkheid dragen en wilt investeren in je eigen ontwikkeling. Kortom, je bent een typische innovatieve ondernemer!

Kandidaten met 0-3 jaar werkervaring kunnen reageren op de starters functies die gekoppeld zijn aan ons Talent Development Programme. Ga voor het aanbod van starter vacatures naar onze website www.werkenbijtno.nl en bekijk deze onder het algemene aanbod van vacatures.