ReView your opportunities

De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je inhoudelijke kennis op je vakgebied, servicegerichtheid, manier van samenwerken en je slimme aanpak van complexe problemen heb je het voor het kiezen. Maar welk carrièrepad kies jij? Kom bij de Rabobank! Ons Young Professional Program IT helpt je uit te blinken in je vak. Bij een bank die zich verantwoordelijk voelt voor de maatschappij en voor haar klanten. Een werkgever die ook jou alle ruimte biedt om op jouw manier het verschil te maken en de beste versie van jezelf te worden.

ReSet your perceptions

Het kan zijn dat je niet zo’n positief beeld hebt van het bankwezen en dat werken bij een bank daarom niet het eerste is waaraan je denkt. Maar heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag 1 impact kunt maken? Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid voor de samenleving heel serieus. Dit doen we op 101 manieren. Heel concreet, zoals:

 • Via ons driejarenprogramma Kickstart Food gebruiken we onze kennis, netwerken en financiële oplossingen om onze klanten en partners te ondersteunen die werken aan het verbeteren van de ecologische en sociale duurzaamheid van de voedsel- en landbouwsector.
 • Als sponsor van Kunstbende en Lowlands laten we zien dat cultuur in onze ogen van grote maatschappelijke waarde is.
 • Rabobank is al sinds 2007 klimaatneutraal. We zetten ons elke dag in om een duurzamere leefomgeving te creëren. We stimuleren collega’s met het openbaar vervoer naar kantoor te komen en gebruiken groene energie.

Verrassend? Dat is de Rabobank.

ReThink the start of your career

Haal alles uit jezelf bij de Rabobank. Ons Young Professional Program IT biedt jou de kans om jezelf in anderhalf jaar te ontwikkelen tot expert in IT binnen de Rabobank. Samen met vijftien andere young professionals. Daarbij helpt een buddy jou je eigen weg te vinden binnen de bank en bestaat jouw vangnet uit coaching door een talent manager en begeleiding door een mentor.

ReAct on new chances

Tijdens het Young Professional Program IT start je direct in je functie. Welke functie dat is, is aan jou. Tijdens de sollicitatieprocedure bespreken we wat bij jou past en aansluit bij je competenties en studieachtergond. Ga je liever aan de voorkant van IT aan de slag? Bijvoorbeeld met de Rabo Bankieren-app? Denk dan aan een functie als Business Analist of als een Junior Developer.

Onze IT-teams zijn momenteel op zoek naar Junior Developers (Back End & DevOps), Business Analyst en Community Specialist.

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je bijzonder. Daarom pas jij bij de Rabobank. Zeker als je ook nog eens kritisch adviserend, vasthoudend en gefocust bent, en het enthousiasme hebt om het maximale uit jezelf te halen. Daarbovenop is het belangrijk dat je dit in je bagage hebt:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Het liefst een IT- of andere bèta-opleiding. Toch vinden we het nóg belangrijker dat je kunt laten zien dat je binding hebt met IT of digitaal. Bijvoorbeeld omdat een stukje programmeren onderdeel was van je studie en je dit zo interessant vond dat je er thuis ook regelmatig mee bezig bent (geweest). We zijn benieuwd naar jouw verhaal;
 • ongeveer 0 à 3 jaar werkervaring;
 • skills om je goed te kunnen redden in het Engels. Het Young Professional Program IT is namelijk volledig in het Engels.

Meld je nu aan voor het Young Professional Program IT. Het programma start in oktober, al kun je al wel eerder beginnen in je functie. En hoe eerder hoe beter toch? Je kunt dus vanaf nu solliciteren!

ReCieve the best

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen, en helpen we je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kunt groeien als Young Professional. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 40-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een brutomaandsalaris tussen € 3.000,- en € 3.500,-;
 • een 13de maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (8% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon-werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Let’s connect!

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Young Professional? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.

Handig om te weten:

 • Reageer via de Solliciteer-button.
 • Magalie Carlucci, Recruiter, beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via Magalie.Carlucci@rabobank.nl / 06 12 82 07 87
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Talent Development Managers Steef van den Brand of Markje Hoekstra, via Steef.van.den.Brand@Rabobank.nl/ 0653712874 or Markje.hoekstra@rabobank.nl/06 10870286.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Als je op basis van je motivatiebrief en cv wordt geselecteerd, nodigen we je uit voor een selectiedag.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link in de footer
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!
Magalie Carlucci - Corporate Recruiter Campus - recruiter bij Rabobank
Magalie Carlucci - Corporate Recruiter Campus
Stel je vraag via: