Met jouw professionaliteit en passie voor de financiële wereld, zorg jij voor de beste service voor de klanten van LYNX!

''Werken bij LYNX betekent toetreden tot de LYNX-familie'' en ''LYNX helpt je in jezelf te investeren''. Dit zeggen de medewerkers over LYNX en het is precies wat we willen bieden: een ontspannen en informele werkomgeving, waar je het beste uit jezelf kan halen. Op ons kantoor in hartje Amsterdam werken wij er elke dag aan om particuliere en professionele beleggers de beste handelsmogelijkheden te bieden, met een snel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar handelsplatform.

Dit bieden wij:
Deze uitdagende én leerzame bijbaan is de uitgelezen kans om jouw kennis van de financiële wereld een boost te geven en met jouw passie voor de beurs aan de slag te kunnen. Wij bieden:

 • uurloon gebaseerd op jouw LYNX-ervaring;
 • gratis lunch en avondeten van onze kok, verse sapjes & fruit, etc.;
 • bonussen gebaseerd op teamtarget;
 • uitjes & borrels, georganiseerd door onze feestcommissie;
 • een goede werksfeer in een jong team.

Dit ga je als Customer Service Medewerker bij LYNX doen:
Als Customer Service Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor de klanten van LYNX. Klanten contact opnemen via telefoon, e-mail en chat. De vragen zijn zeer uiteenlopend: denk aan (hulp bij) orders inleggen, vragen over de beleggingsrekening, hoe ze het handelsplatform moeten gebruiken, uitleg over beleggingsproducten, etc. Aan jou de taak om samen met je team de klanten te woord te staan en van uitstekende service te voorzien.

Benieuwd naar de sfeer op kantoor? Neem een kijkje op onze Instagram.

Dit ben jij:

 • je volgt een hbo- of wo-opleiding in de richting van finance of economie;
 • je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, en flexibel qua werktijden (onze klantenservice is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:00-22:00 uur)
 • je hebt een passie voor de financiële wereld en beleggen;
 • je hebt al enige ervaring opgedaan met klantcontact, zowel telefonisch als per e-mail;
 • je bent klantgericht, communicatief sterk en je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
 • je werkt accuraat en servicegericht;
 • je haalt voldoening uit tevreden klanten en samen resultaten behalen.

Solliciteren
We zien uit naar jouw sollicitatie! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Rosalie van der Tuuk via HR@lynx.nl. We streven ernaar jouw sollicitatie binnen een week in behandeling te nemen.

Over LYNX
Beleggers wereldwijd de beste handelsmogelijkheden bieden tegen zeer lage tarieven. Met dit doel is LYNX in 2006 gestart in Nederland. Na opening van kantoren in België, Duitsland en Tsjechië bieden wij inmiddels onze diensten aan in negen verschillende landen, waardoor LYNX is uitgegroeid tot een Europese broker van formaat.

Anno 2018 focust LYNX zich naast lage tarieven op kwaliteit met een snel en betrouwbaar handelsplatform, uitgebreide educatie en een uitstekende klantservice. Wij werken er iedere dag aan om onze dienstverlening te verbeteren. Voor ons geldt namelijk één ding: het succes van onze klanten. Om aan zoveel mogelijk beleggers over te brengen dat LYNX voor hen de nummer één keuze is als het om online brokers gaat, zijn wij continu op zoek naar nieuwe werknemers om ons team te versterken.

Rosalie van der Tuuk - HR/Recruitment - recruiter bij LYNX
Rosalie van der Tuuk - HR/Recruitment
Stel je vraag via: