Standplaats: Regionaal
Opleidingsniveau: Bachelor
Dienstverband: Full-Time
Vakgebieden: Verkoop & Relatiemanagement

Jouw passie: Jij zorgt ervoor dat onze MKB-klanten floreren!
Deel jij onze kijk op bankieren, ondernemen en innovatie? Word jij die Relatiemanager die voor onze klanten het verschil maakt? Zoek je een baan met veel verantwoordelijkheid en een goed opleidingsprogramma? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven we je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Hoe ziet je werk eruit?
Onze business line Bedrijven is er voor zakelijke klanten met een omzet tot 30 miljoen euro. Hiervoor zijn wij op zoek naar Relatiemanagers die onze klanten in het MKB-segment optimaal kunnen bedienen. ABN AMRO heeft in dit vakgebied een hoge klanttevredenheid en onderscheidende sectorexpertise. Het is onze ambitie om de komende jaren weer de beste zakenbank van Nederland te worden, de bank met de meest tevreden klanten en de beste professionals. Tijdens de eerste week van je traineeship maak je kennis met jouw collega-trainees die overal binnen de bank gaan werken. Zo bouw je in no-time een netwerk op en leer je zowel de bank goed kennen als de mensen die er werken.

Ingeburgerd? Dan begin je meteen met je eerste project binnen Bedrijven. Als trainee werk je mee met een relatiemanager, assisteer je bij het maken van accountplannen, acquisitie en het realiseren van commerciële doelstellingen. Tijdens je traineeship heb je ook nog je eigen projecten binnen de afdeling!

Wie ben jij?
Je hebt oog voor de ambities, dromen en drijfveren van klanten. Je bent een echte netwerker. Je wilt zakelijke relaties aangaan en uitbouwen. Door je communicatieve vaardigheden kun je goed verwoorden wat jouw mening is. Je ondernemende geest zorgt ervoor dat onze grootzakelijke klanten bediend worden op de manier die zij nodig hebben.

We bieden je veel kansen, maar stellen ook heldere eisen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • een afgeronde Bachelor of Master opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring
  • je hebt duidelijke financiële affiniteit
  • je hebt een commerciële instelling en bent erop gericht om duurzame klantrelaties op te bouwen
  • je bent gedreven om te presteren en hebt teamgeest
  • je wilt leren en groeien
  • je hebt naast je studie voldoende nevenactiviteiten en/of buitenlandervaring

Wie zijn wij?
Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Wij willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat wij soms ‘nee’ verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Wat bieden wij je?
De vrijheid om flexibel te werken. Een mooie afwisseling van praktijkervaring en trainingen/coaching. In 15 maanden krijg je veel van de afdeling Bedrijven te zien, en van de hele bank. Je werkt aan diverse opdrachten om je te verdiepen in het werkveld. Je hoeft dus niet meteen je einddoel te bepalen, daar krijg je alle tijd voor. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijk, maar uiteraard begeleiden we je goed. In de laatste maanden van je traineeship werk je in een startfunctie die naadloos aansluit op jouw talenten en ambities aansluiten.

Solliciteren of meer weten?
In het algemeen kens ons traineeship 4 startmomenten (10 maart, 23 juni, 8 september en 17 november). Let op: voor deze vacature zijn de nog beschikbare startdata: 8 september en 17 november.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten in alle regio's van het land. Voor de richting Bedrijven zijn er 5 regio's (Noord-Oost, Noord-West, Midden, Zuid en Zuid-Oost). LET OP: De plekken voor Noord-West zijn voor 2014 al vervuld.

Wanneer je wordt uitgenodigd om de capaciteitentest te maken dan moet je deze binnen 3 dagen afronden. Deze capaciteitentest bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en matrixen.

Wil je meer weten over het traineeschip en deze startrichting? Neem dan contact op met jouw recruiter Elsa Meulenveld via 020-6280154 of werkenbij@nl.abnamro.com

Neem dan ook eens een kijkje in ons Traineeshipkomas via http://abn.com/1aUSzNd. Huidige trainees nemen je alvast een dagje mee in hun leven bij ABN AMRO.

PLEASE DO NOT APPLY FOR THIS POSITION IF YOU ARE NOT FLUENT IN DUTCH, YOUR APPLICATION WILL NOT BE TAKEN INTO PROCEDURE.