Ben jij de sociaal vaardige analyticus ?

Dan ben jij wellicht de juiste persoon voor de startrichting Corporate Finance & Capital Markets!

Hoe ziet je werk eruit?

Allereerst staat voorop dat geen dag hetzelfde is. Je voert namelijk diverse werkzaamheden uit voor verschillende teams. Zo assisteer je actief in overname-, desinvestering- of kapitaalmarkttransacties. Een onderdeel van je werk is bijvoorbeeld het analyseren en omschrijven marktsectoren. Je maakt presentaties voor potentiële en bestaande klanten en assisteert bij het beoordelen van de strategieën en bedrijfsplannen van de ondernemingen. De afwisseling in je werkzaamheden garandeert je een steile leercurve en mooie carrière binnen ABN AMRO.

Wie ben jij?

Ben je een echte analyticus? Ben je ondernemend, heb je uitstekende sociale vaardigheden en zelfvertrouwen? Vind je het leuk om in een team te werken en beschik je over een mentale scherpte en overredingskracht?
En heb je verder:
- een duidelijke affiniteit met finance en investment banking
- maximaal twee jaar werkervaring
- een afgeronde WO opleiding
Dan ben jij de juiste persoon voor de startrichting Corporate Finance & Capital Markets!

Wie zijn wij?

Onze klanten zijn bekende, veeleisende organisaties. Zij zijn op zoek naar innovatieve en solide financiële oplossingen op maat. De klant kennen tot op het bot en hen verrassen met een uitmuntende kennis van de sector zijn de kernwaarden van ABN AMRO Corporate Finance & Capital Markets (CFCM) .
De 50 specialisten van CFCM bieden maat-advies met betrekking tot overnames, desinvesteringen en kapitaalmarkt transacties.

Wat bieden wij je?

Next Generation Professionals biedt een mooie afwisseling van praktijkervaring en trainingen. Als je bij Corporate Finance & Capital Markets en Sector Coverage (CFCM) aan de slag gaat, word je in 2,5 jaar opgeleid tot allround investment banker. Vanuit de opleidingspool CFCM start je direct in de business en werk je mee op zoveel mogelijk verschillende CFCM transacties. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan hierbij centraal. Daarnaast doe je de benodigde sectorkennis op binnen een Sector Coverage Team. Je krijgt de kans om jouw basiskennis te verbreden aan de kapitaalkant van Large Corporates. Doordat je tevens meedraait in Next Generation Professionals, het traineeship van ABN AMRO (15 maanden), krijg je veel trainingen op het gebied van algemene bankenkennis en persoonlijke ontwikkeling. Maar leer je ook trainees uit andere richtingen en met een andere achtergrond kennen. Uiteraard word je goed begeleid.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over je mogelijkheden binnen Corporate Finance & Capital Markets en Sector Coverage? Neem dan contact op met jouw Recruiter Hein Teurlings via werkenbij@nl.abnamro.com.