Standplaats: Amsterdam
Opleidingsniveau: Master
Dienstverband: Full-Time
Vakgebieden: Facility Management


Weet jij wat er komt kijken bij het reilen en zeilen van een oppervlakte van 650.000m2?

Het verschil voor mensen willen maken, daar begint het mee. Wil jij een bijdrage leveren aan het ontzorgen van onze klanten, gasten en medewerkers? Wij zijn het facilitaire kenniscentrum van ABN AMRO en een klantgerichte organisatie die op een proactieve en professionele wijze huisvesting, facilitaire en logistieke diensten levert aan alle in NL gevestigde onderdelen van ABN AMRO. Heb jij ideeën over hoe dit nog beter kan? Heb je management potentieel en affiniteit met Facility Management? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven we je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Hoe ziet je werk eruit?
Management potentieel en gaan je ogen twinkelen bij facilitaire dienstverlening? Dan ben je zeker op je plek bij Facility Management. Een afdeling om trots op te zijn. Wij zijn verantwoordelijk voor alle panden van ABN AMRO en alle facilitaire diensten. Daarnaast hebben we onze handen vol aan interessante projecten. Denk bijvoorbeeld aan initiatieven gericht op het herinrichten van de hoofd- en bankkantoren met als doel om bij te dragen aan de Top Class Employer strategie van de bank, het begeleiden van grote interne verhuizingen, de verdere verduurzaming van onze gebouwen (BREEAM), producten en nog veel meer!

Tijdens de eerste week van je Traineeship maak je kennis met jouw collega-trainees die overal binnen de bank gaan werken. Hierdoor bouw je in no-time snel een netwerk op en raak je bekend met de bank en de mensen die er werken. Daarna begin je met je eerste project binnen Facility Management. Dit project duurt 3 maanden. Dit kunnen hele diverse projecten zijn, maar waar je ook gaat werken alles draait om onze klanten en de Dienstverlening Anno Nu. Zo denk je mee bij het afsluiten van productcontracten, heb je een eigen inbreng bij het invoeren van vernieuwde werkplekken en krijg je verantwoordelijkheid die in het verlengde liggen van de speerpunten klanttevredenheid en kostenbewustzijn. Door een nauwe samenwerking met de verschillende afdelingen binnen Facility Management ben je altijd up-to-date, volledig geïnformeerd en leer je van elkaar.

Als je jouw Traineeship met succes hebt afgerond stroom je uit binnen een van de domeinen binnen bij Facility Management. Misschien ben jij straks wel in de lead van een verhuizing of verbouwing binnen ABN AMRO of ben je (junior) projectleider van de Labelling van onze panden of start je in een leidinggevende functie. Eén ding is zeker: je zit dicht tegen het senior management aan en zij zien jou als het talent van de toekomst!

Wie ben jij?
Ben jij een ondernemende en nieuwsgierige starter. Ben je gedreven om van toegevoegde waarde te zijn? Ben jij iemand die ook pragmatisch te werk kan gaan? Heb jij overtuigingskracht om je beslissingen duidelijk over te brengen? Vind je het verder leuk om na te denken over wat voor anderen vanzelfsprekend is? En wil jij altijd proactief de beste diensten aanbieden en meewerken aan een ‘Warm Welkom’ voor alle klanten, gasten en medewerkers? Dan liggen er mooie uitdagingen voor je klaar binnen Facility Management, maar we verwachten ook dat je in staat bent om deze te creëren voor jezelf.

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

- een afgeronde master opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring

- affiniteit met Facility Management, de financiële dienstverlening en het uitvoeren van projecten
- een proactieve en doortastende houding
- altijd gericht op resultaat voor de klant en de bank: effectief en efficiënt

- het vermogen om snel en oplossingsgericht te handelen
- je wilt leren en groeien

- je hebt naast je studie voldoende nevenactiviteiten en/of buitenlandervaring

Wie zijn wij?
De Bank Anno Nu! Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We durven te zeggen dat we onze klanten kennen, wat hen bezighoudt en wat hun wensen zijn. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Wat bieden wij je?
In ons traineeship krijg je de vrijheid om flexibel te werken. Een mooie afwisseling van praktijkervaring en trainingen/coaching. In 12 maanden krijg je veel aspecten van de bank en van de afdeling Facility Management te zien. (Vak)inhoudelijke trainingen en verdieping, daarnaast ook uitstekende begeleiding en persoonlijke ontwikkeling, jij staat centraal!

Omdat Trainees voor Facility Management heel belangrijk zijn, mag je een uitstekende begeleiding tegemoet zien van je naaste collega’s, veel (oud-)trainees, je opdrachtbegeleiders en jouw mentor uit het hoger management van Facility Management. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan hierbij centraal. In de laatste maanden van het Traineeship ga je aan de slag in een startfunctie die naadloos op jouw talenten en ambities aansluit.

Solliciteren of meer weten?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online op deze vacature.

Startdatum:
23 maart 2015
Deadline CV:
17 januari
Capaciteitentesten:
19 januari - 23 januari
1e ronde Selectiegesprekken:
26 januari - 6 februari
Assessment & laatste selectiegesprekken:
Na 6 februari

Je kan een reactie verwachten op je sollicitatie in de week van 19 januari tot en met 23 januari 2015.

Capaciteitentesten – Als je wordt uitgenodigd om de capaciteitentest van PiCompany te maken dan heb je 3 dagen de tijd om deze af te ronden. Deze capaciteitentest bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en matrices.

Wil je meer weten over het traineeship en deze startrichting? Neem dan contact op met jouw Recruiter Jo-Ann Abrahamsen via 020-6280154 of werkenbij@nl.abnamro.com.

PLEASE DO NOT APPLY FOR THIS POSITION IF YOU ARE NOT FLUENT IN DUTCH, YOUR APPLICATION WILL NOT BE TAKEN INTO PROCEDURE.