Standplaats: Amsterdam
Opleidingsniveau: Bachelor
Dienstverband: Full-Time
Vakgebieden: Finance & Control


Deel jij onze kijk op bankieren en ondernemen?

Wil jij betrokken zijn bij de meting van de prestaties van diverse afdelingen en wil jij hierover financiële analyses maken? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven we je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Hoe ziet je werk eruit?
Als trainee Finance kun je diverse projecten van 3 maanden doen maar waar je ook gaat werken het draait altijd om de financiën van de bank. Je kunt bijvoorbeeld werken aan een rapportage voor de Raad van Bestuur zodat zij informatie hebben waar ze de bank op kunnen sturen, je helpt mee met het opstellen van het budget voor volgend jaar of ben je benieuwd hoe ABN AMRO kapitaal ophaalt bij investeerders? Als je jouw traineeship met succes hebt afgerond kun je starten bij onderdelen zoals Asset en Liability Management, Accounting, Reporting, Consolidation, Treasury en Controlling. Hoe je toekomstige werkdag er dus echt uit gaat zien? Dat bepaal je zelf! Maar wat je ook gaat doen, één ding is zeker: Gemak, eenvoud en snelheid in onze dienstverlening, dat is wat externe maar ook interne klanten willen!

Tijdens de eerste week van je traineeship maak je kennis met jouw collega-trainees die overal binnen de bank gaan werken. Hierdoor bouw je in no-time een netwerk op en raak je bekend met de bank en de mensen die er werken. Daarna begin je met je eerste project binnen Finance.

Wie ben jij?
Vind jij het een uitdaging om ABN AMRO gezond te houden en duurzame groei te realiseren? Finance is het bedrijfseconomisch geweten van de bank waar kritisch wordt gekeken naar onze financiële gezondheid. Je bent scherp en zelfstandig, analytisch en je wilt blijven investeren in jezelf.

We bieden je veel kansen, maar stellen ook heldere eisen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- afgeronde bachelor- of masteropleiding en maximaal 2 jaar werkervaring
- uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands
- commerciële drive en een gezonde dosis flair
- samenwerken en krachten bundelen: effectief en efficiënt
- je kunt een klant zich ook echt klant laten voelen
- je wilt leren en groeien
- je hebt naast je studie voldoende nevenactiviteiten en/of buitenlandervaring

Wie zijn wij?
Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ moeten verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.
Bij Finance heb jij invloed op belangrijke beslissingen die genomen worden door de Raad van Bestuur en weet je als een van de eersten hoe ABN AMRO presteert? Je opereert in het hart van onze financiële organisatie op zowel corporate niveau als specifiek gericht op één van onze bedrijfsonderdelen.

Wat bieden wij je?
De vrijheid om flexibel te werken. Een mooie afwisseling van praktijkervaring en trainingen/coaching. In 12 maanden krijg je veel aspecten van de bank en van de afdeling Finance te zien. Je gaat aan de slag met diverse opdrachten om je te verdiepen in het werkveld, je hoeft dus ook niet gelijk je einddoel te bepalen, daar krijg je alle tijd voor. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan centraal. Uiteraard word je goed begeleid. In de laatste maanden van het traineeship ga je aan de slag in een startfunctie die perfect bij je past.

Solliciteren of meer weten?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online op deze vacature.

Startdatum:
23 maart 2015
Deadline CV:
17 januari
Capaciteitentesten:
19 januari - 23 januari
1e ronde Selectiegesprekken:
26 januari - 6 februari
Assessment & laatste selectiegesprekken:
Na 6 februari

Je kan een reactie verwachten op je sollicitatie in de week van 19 januari tot en met 23 januari 2015.

Capaciteitentesten – Als je wordt uitgenodigd om de capaciteitentest van PiCompany te maken dan heb je 3 dagen de tijd om deze af te ronden. Deze capaciteitentest bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en matrices.

Wil je meer weten over het traineeship en deze startrichting? Neem dan contact op met jouw Recruiter Annah Voit via 020-6280154 of werkenbij@nl.abnamro.com.

PLEASE DO NOT APPLY FOR THIS POSITION IF YOU ARE NOT FLUENT IN DUTCH, YOUR APPLICATION WILL NOT BE TAKEN INTO PROCEDURE.