Verder. Dat willen we allemaal. Jij vast ook. Maar voor HBO’ers en WO’ers met IT affiniteit, worden honderden rode lopers uitgerold. Waarom dan kiezen voor MN? Omdat je bij ons als trainee impactvolle IT opdrachten trekt die een maatschappelijk verschil maken. Bijvoorbeeld door te borgen dat zo’n 2 miljoen Nederlanders het pensioen krijgen dat ze zelf hebben verdiend. Of door oplossingen te bedenken die vermogensbeheerders helpen nòg duurzamer te beleggen. Dat zijn de inspirerende verhalen die we elkaar, onze vrienden en familie willen vertellen! Jij ook? #datwordtmn

Wat ga je als Trainee Informatiebeheer doen?

Voor snelle lezers

  • Je traineeship duurt twaalf maanden en start op 1 september 2019
  • Je pakt twee uitdagende IT-gerelateerde opdrachten van zes maanden op
  • Die opdrachten sluiten aan op je opleiding, interesses en ambities
  • Bovendien volg je een intensief persoonlijk ontwikkelprogramma
  • Na een succesvol traineeship ben je welkom in een team van MN


Twee uitdagende opdrachten binnen onze IT-organisatie (Agile georiënteerd, DevOps) oppakken. Opdrachten die perfect aansluiten op je skills en ambities. En opdrachten met een flinke maatschappelijke component. Dat kan niet anders, want we werken aan IT innovaties die de pensioenvoorziening verduurzamen. Bijvoorbeeld via ons meerjarig programma Nieuwe Pensioen Stroom (NPS) en/of door vermogensprofessionals te faciliteren bij ESG-verantwoord beleggen.

Je volgt een intensief, uitdagend en complex programma dat je nieuwe kanten van jezelf laat ontdekken. Wat is je kracht? Hoe haal je daar alles (meer mag!) uit? Hoe kunnen slimme tools en BI-oplossingen de sector vermenselijken? Ontdek hoe we het, samen met de business en onze opdrachtgevers, voor elkaar boksen! En vergroot en passant je IT skills en persoonlijke competenties bij een organisatie die groot is, maar klein aanvoelt.

 

Doen als je

  • Een bachelor of master op zak hebt, bijvoorbeeld in een bèta richting of informatica
  • Interesse hebt in complexe, extreem datarijke werkomgevingen
  • Een samenwerkingsbeest bent en inzichten enthousiast wilt delen
  • Analytische skills hebt en vindt dat problemen alleen bestaan om op te lossen
  • Graag wordt begeleid, maar wel eigenaarschap toont

Pak onze Inhouse middag op 9 mei mee!
Op donderdag 9 mei organiseren we een Inhouse middag in ons (best wel fantastische) kantoor in hartje Den Haag. Denk: een inspirerende kennismaking met MN, onze mvo-ambities, de diverse bedrijfsonderdelen en uitleg over het traineeprogramma. Hapjes, drankjes en ervaringsdeskundigheid van huidige trainees inbegrepen! 

Selectie proces
Inschrijven voor het traineeship kan tot 27 mei. Dan volgt een CV en brief selectie. Nog dezelfde week versturen we de uitnodigingen voor het online assessment. Hierna hoor je of je wordt uitgenodigd voor de selectie dag op 13 juni. Als je die soepel doorkomt, krijg je meteen een aanbieding om 1 september bij ons te starten als trainee!