Ben jij de creatieve denker die met de juiste middelen en kanalen onze klanten weet te bereiken?

Ben jij die creatieve denker die de behoefte en belangen van onze klanten centraal stelt? Is het ontwikkelen, positioneren en vermarkten van nieuwe producten jou op het lijf geschreven? Maar zoek je bovenal een baan met veel verantwoordelijkheid en een goed opleidingsprogramma? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Hoe ziet het Traineeship eruit?

Bij het ABN AMRO Traineeship ontdek je in 12 maanden wat werken bij een bank jou kan bieden. Je bijt je vast in 2 grote opdrachten en leert veel gebieden binnen de bank kennen. Ook werk je aan een kortere opdracht waarin je écht kennis maakt met onze klanten en ontdekt hoe jij de klant met een goed advies succesvol kan laten zijn. In dit jaar werk je intensief aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hierin krijg je de vrijheid om de keuzes te maken die bij jou passen en ontdek je waar jouw talent het best tot z’n recht komt. Je wordt begeleid door jouw traineemanager, een (externe) persoonlijke coach en een opdrachtbegeleider. Persoonlijke begeleiding die niet zomaar stopt na 12 maanden, want na afronding van je Traineeship begeleiden we je nog eens een jaar.

Hoe het in z’n werk gaat?
Vanaf dag één breekt een intensieve periode van begeleiding en nauwe samenwerking aan. In je eerste week maak je kennis met jouw collega-trainees. Zo bouw je in no-time een netwerk op. Een belangrijke basis. Je start met een eerste opdracht passend bij jouw interesses en vakgebied. De tweede opdracht regel je zelf in overleg met je traineemanager. Wat je opdracht ook is, je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid en hebt veel contact met andere afdelingen. In alle opdrachten staan jouw ontwikkeling en een kennismaking met onze klant centraal. Heb je het traineeship succesvol afgerond, dan start je in een functie die bij je past.

Nieuwsgierig naar de opdrachten voor het traineeship Marketing & Communicatie?
We kunnen een tipje van de sluier oplichten, maar nog niet alles prijs geven. De mogelijkheden zijn divers binnen het ABN AMRO Traineeship. Voor ieder wat wils. Je doet opdrachten die bij je passen en neemt zelf de regie. Wie weet ga jij een opdracht vervullen gericht op lange termijn strategieën voor verschillende onderdelen binnen ABN AMRO. Op het snijvlak van marketing & communicatie. Variërend van positioneringsvraagstukken tot productontwikkelingen. Of wellicht ga je bijdragen aan de marketing- en promotiedoelstellingen van ABNAMRO tijdens het ABNAMRO World Tennis Tournament dat ieder jaar plaatsvindt. Aan het eind van je Traineeship stroom je uit op een functie die past bij jouw ervaring en persoonlijkheid. Je kunt bijvoorbeeld starten als junior (online) marketeer, junior productmanager of junior communicatie medewerker. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Wie ben jij?

Je bent net of bijna afgestudeerd en staat aan het begin van belangrijke carrière keuzes. De wereld ligt aan je voeten. Met een flinke dosis gedrevenheid en ambitie creëer jij zelf jouw kansen. Je buigt je vol energie over de positionering van diverse (financiële) producten in de markt en draait je hand niet om voor een gedegen marketingadvies. Als geen ander weet jij je in te leven in de verschillende doelgroepen en creatieve commerciële acties op te zetten en te bedenken. Je gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit en weet onze verwachtingen én vooral die van onze klanten te overtreffen. Kortom; jij wil alles uit je traineeship halen. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:

  • een recent afgeronde Bachelor of Master Marketing met aantoonbare financiële affiniteit
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • je bent resultaatgericht met een gezonde dosis flair
  • je kunt goed samenwerken
  • je schakelt makkelijk tussen verschillende partijen en begrijpt onze organisatie- & klantbelangen
  • je bent integer en betrouwbaar
  • je wilt ontdekken, leren en groeien
  • je hebt naast je studie nevenactiviteiten verricht, werkervaring opgedaan of je zelf op een andere manier aantoonbaar ontwikkelt


Wie zijn wij?

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Wat bieden wij je?

Een vliegende start van jouw carrière in de financiële dienstverlening. In 1 jaar ontdek jij waar jouw talent ligt en waar je wil starten. Je wordt uitzonderlijk goed begeleid door je trainee manager, naaste collega’s, je opdrachtbegeleiders en je coach. Als trainee bij ABN AMRO sta JIJ centraal.

Daarnaast heeft ABN AMRO goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

- een goed basissalaris
- 13e maand
- vakantiegeld
- opleidingsbudget
- aantrekkelijke pensioenregeling
- OV jaarkaart
- flexibele werktijden

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over het ABN AMRO traineeship? Of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiter Niels Krommenhoek via 020-6280154 of niels.krommenhoek@nl.abnamro.com

BELANGRIJKE INFORMATIE & DATA SELECTIEPROCEDURE

Het volgende startmoment van dit traineeship is op 14 maart 2016. De inschrijving staat doorlopend open, waarbij een aantal selectiedagen vaststaan. Bij stap 4: Meet & Match staat meer uitleg over deze data.

Stap 1: CV, cijferlijsten en motivatiebrief
Je ontvangt na jouw sollicitatie binnen 10 werkdagen een reactie of je wordt uitgenodigd voor de volgende ronde; de capaciteitentest. Je cijferlijst kun je sturen door deze toe te voegen aan je CV of motivatiebrief en te uploaden als één bestand.

Stap 2: Online Capaciteitentest
Zodra je wordt uitgenodigd om de online capaciteitentest van PiCompany te maken, heb je 3 dagen de tijd om deze af te ronden. Deze capaciteitentest bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en matrices. Binnen enkele dagen na het maken van de online capaciteitentest hoor je van ons of je door bent naar de volgende ronde; het sollicitatiegesprek en de hertest.

Stap 3: Sollicitatiegesprek
Na het behalen van de online capaciteitentest word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een recruiter op het kantoor van ABN AMRO. Na afloop van het gesprek volgt een hertest van de capaciteitentest; een verkorte versie van de capaciteitentest.

Stap 4: Meet & Match
Na een positief gesprek en de hertest volgt de Meet & Match dag. Hiervoor zijn 3 mogelijke data waarop je deel kunt nemen; 14 december, 14 januari en 4 februari. Het moment van solliciteren heeft invloed op de datum waarvoor je wordt uitgenodigd, namelijk:

Uiterlijke sollicitatiedatum    Meet & Match dag
19 november                            14 december
6 december                               14 januari
7 januari                                   4 februari

 

Let op: in verband met een beperkt aantal plaatsen voor dit traineeship geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bij voldoende reacties behouden wij ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.

We willen je vragen om alvast ruimte vrij te houden in de agenda voor de Meet & Match dag. Deze dag is een unieke en leerzame ervaring waar we elkaar leren kennen en jij kunt laten zien wie je bent, wat je kunt en wat jouw drijfveren zijn om bij ABN AMRO te komen werken. Je doorloopt gedurende de dag een intensief en uitdagend programma met diverse opdrachten. Soms in groepsverband, soms individueel. Direct na afloop hoor je of je geselecteerd bent voor het traineeship.

Stap 5: Start Traineeship op 14 maart 2016
Heb je het contract op zak? Dan start je op 14 maart 2016 als trainee bij ABN AMRO. Wij verwelkomen je graag tijdens de Kick Off met alle nieuwe trainees. Het programma van de Kick Off maken we nog niet bekend. Laat je dus verrassen!

PLEASE DO NOT APPLY FOR THIS POSITION IF YOU ARE NOT FLUENT IN DUTCH. IF SO, YOUR APPLICATION WILL NOT BE TAKEN INTO PROCEDURE.