Standplaats: Amsterdam
Opleidingsniveau: Bachelor
Dienstverband: Full-Time
Vakgebieden: Contact & Klantenservice Verkoop & Relatiemanagement
Jouw passie: Jij adviseert particuliere klanten met een vrij belegbaar vermogen vanaf 500.000 euro.
 

Deel jij onze kijk op bankieren en ondernemen? Heb jij de expertise om klanten financieel advies op maat te geven? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven we je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Hoe ziet je werk eruit?
Als Trainee bij Private Banking houd je je bezig met het verlenen van financieel maatwerk aan vermogende particulieren. Je analyseert de behoeften van de vermogende klant en bedient deze met producten als sparen, beleggen of hypotheken. In de eerste week maak je kennis met je collega-trainees, die overal binnen de bank gaan werken. Zo bouw je in no time een netwerk op en leer je zowel de bank goed kennen als de mensen die er werken.

Ingeburgerd? Dan begin je meteen met je eerste project binnen Private Banking. Dat duurt drie maanden en kan uit verschillende opdrachten bestaan. Tijdens je traineeship doe je veel vakkennis op, bouwt aan je netwerk en relaties en je leert de dienstverlening van Private Banking goed kennen. Je krijgt daarbij de kans om verschillende projecten te doen. Op deze manier ondervind je waar je talenten liggen en in welke richting jij jezelf verder zou willen ontwikkelen.

Heb je het traineeship succesvol afgerond, dan stroom je uit in een functie die bij je past. Vanwege de aard van de relatie met de private banking-cliënt en de complexiteit van de dienstverlening, zul je in het algemeen de eerste paar jaar werken als assistent van een Private Banker of een Beleggingsadviseur. Je werkt zeer nauw met hen samen en zorgt ervoor dat zij zoveel mogelijk tijd aan cliënten kunnen besteden. Je bent verantwoordelijk voor de goede voorbereiding van de gesprekken, je schrijft voorstellen en je verzorgt de commerciële afhandeling ervan. Je hebt vaak contacten met de cliënt, zowel een servicegerichte als commerciële instelling is daarvoor essentieel.

Wie ben jij?
Je houdt ervan om mensen in de watten te leggen en ondertussen ons bedrijfsbelang in de gaten te houden. Je hebt een ondernemersgeest waarbij de cliënt centraal staan, hebt een antenne voor onderliggende signalen van cliënten en je wilt blijven investeren in jezelf. We bieden je veel kansen, dus stellen we ook heldere eisen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

- een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in een financiële (of fiscaal/ juridische) richting
- maximaal twee jaar werkervaring
- uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands
- netwerker
- overtuigingskracht
- je wilt leren en groeien
- je hebt naast je studie voldoende nevenactiviteiten en/of buitenlandervaring

Wie zijn wij?
Met een beheerd vermogen van EUR 150 miljard behoort ABN AMRO Meespierson tot de top tien grootste private banks ter wereld. Wij adviseren cliënten met een vrij belegbaar vermogen van meer dan 500.000 euro. Dit doen wij met een team van specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van beleggen, financieren en estate planning. Naast de particuliere klant bedienen wij ook ‘instituten en charitas’. Denk hierbij bijvoorbeeld aan charitatieve- of onderwijsinstellingen, stichtingen, verenigingen, vermogensfondsen. Al onze cliënten hebben een Private Banker als primair aanspreekpunt.

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ moeten verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Wat bieden wij je?
De vrijheid om flexibel te werken. Een mooie afwisseling van praktijkervaring en trainingen/coaching. In 12 maanden krijg je veel van de afdeling Private Banking te zien, en van de hele bank. Je werkt aan diverse opdrachten om je te verdiepen in het werkveld. Je hoeft dus niet meteen je einddoel te bepalen, daar krijg je alle tijd voor. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijk, maar uiteraard begeleiden we je goed. In de laatste maanden werk je in een startfunctie die naadloos op jouw talenten en ambities aansluit.

Solliciteren of meer weten?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online op deze vacature.

Startdatum:
23 maart 2015
Deadline CV:
17 januari
Capaciteitentesten:
19 januari - 23 januari
1e ronde Selectiegesprekken:
26 januari - 6 februari
Assessment & laatste selectiegesprekken:
Na 6 februari

Je kan een reactie verwachten op je sollicitatie in de week van 19 januari tot en met 23 januari 2015.

Capaciteitentesten – Als je wordt uitgenodigd om de capaciteitentest van PiCompany te maken dan heb je 3 dagen de tijd om deze af te ronden. Deze capaciteitentest bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en matrices.

Wil je meer weten over het traineeship en deze startrichting? Neem dan contact op met jouw Recruiter Jo-Ann Abrahamsen via 020-6280154 of werkenbij@nl.abnamro.com.

PLEASE DO NOT APPLY FOR THIS POSITION IF YOU ARE NOT FLUENT IN DUTCH, YOUR APPLICATION WILL NOT BE TAKEN INTO PROCEDURE.