Jouw passie: verwachtingen van particuliere klanten overtreffen. Met deskundig en persoonlijk advies. Door altijd net die stap extra te zetten.

Het verschil voor mensen willen maken, daar begint het mee. Weet je wat klanten bezighoudt, snap je wat ze werkelijk willen en nodig hebben? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven we je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Hoe ziet je werk eruit?
Bij ‘retail’ denk je misschien aan winkels, maar dat is in dit geval niet terecht. Bij ABN AMRO Retail en Preferred Banking help je namelijk particuliere klanten. Wat je voor hen gaat doen, verschilt. Maar je gaat in elk geval gelijk aan de slag, zoveel is zeker. In de eerste week maak je kennis met je collega-trainees, die overal binnen de bank gaan werken. Zo bouw je in no time een netwerk op en leer je zowel de bank goed kennen als de mensen die er werken.

Ingeburgerd? Dan begin je meteen met je eerste project binnen Retail Banking. Dat duurt drie maanden en kan uit verschillende opdrachten bestaan. Je loopt bijvoorbeeld mee met een preferred banker of verdiept je meer in de hypotheekwereld. Maar wat je ook gaat doen, het draait altijd om onze klanten. En om gemak, eenvoud en snelheid in onze dienstverlening. Door nauw samen te werken met verschillende afdelingen binnen Retail, weet je altijd wat er speelt en leer je van elkaar.

Heb je het traineeship succesvol afgerond, dan stroom je uit in een functie die bij je past. Als Preferred Banker bijvoorbeeld, waarbij je in staat bent klanten een totaaladvies te geven en een dynamische portefeuille kunt beheren. Of je wordt specialist op het gebied van acquisitie, hypotheken of beleggingen. Misschien heb je wel managementambities en word je op termijn kantoordirecteur. Dus hoe je werkdag eruit komt te zien, dat bepaal je zelf!

Wie ben jij?
Je hebt oog voor klanten. Voor hun ambities, dromen en drijfveren. Je snapt dat het niet voldoende is als jij het snapt, daarom kun je duidelijk uitleggen en je advies goed onderbouwen. Je bent scherp en overtuigend, communiceert makkelijk en wilt blijven investeren in jezelf. We bieden je veel kansen, maar stellen ook heldere eisen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel: - afgeronde bachelor- of masteropleiding en maximaal 2 jaar werkervaring - uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands - commerciële drive en een gezonde dosis flair - samenwerken en krachten bundelen: effectief en efficiënt - je kunt een klant zich ook echt klant laten voelen - je wilt leren en groeien - je hebt naast je studie voldoende nevenactiviteiten en/of buitenlandervaring

Wie zijn wij?
Met nieuwe bankkantoren in diverse regio’s bieden we klanten en nieuwe klanten een gastvrije servicewinkel waar ze hun bankzaken makkelijk kunnen (laten) regelen. We staan altijd voor de klant klaar en zijn trots op onze status als pioniers in webcare en mobile apps.

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Wat bieden wij je?
De vrijheid om flexibel te werken. Een mooie afwisseling van praktijkervaring en trainingen/coaching. In 15 maanden krijg je veel van de afdeling Retail Banking te zien, en van de hele bank. Je werkt aan diverse opdrachten om je te verdiepen in het werkveld. Je hoeft dus niet meteen je einddoel te bepalen, daar krijg je alle tijd voor. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijk, maar uiteraard begeleiden we je goed. In de laatste maanden werk je in ene startfunctie die naadloos op jouw talenten en ambities aansluit.

Solliciteren of meer weten?
In het algemeen kent ons traineeship 4 startmomenten (10 maart, 23 juni, 8 september en 17 november). Let op: voor deze vacature zijn de verwachte startdata: 8 september en 17 november.

Wanneer je wordt uitgenodigd om de capaciteitentest te maken dan moet je deze binnen 3 dagen af ronden. Deze capaciteitentest bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en matrixen.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten in verschillende regio’s van het land. Momenteel zijn we nog op zoek naar kandidaten in regio west (randstad) en noord (zwolle-enschede en noordelijker)

Neem ook eens een kijkje in ons Traineeshipkompas via http://abn.com/1aUSzNd. Huidige trainees nemen je alvast een dagje mee in hun leven bij ABN AMRO!

PLEASE DO NOT APPLY FOR THIS POSITION IF YOU ARE NOT FLUENT IN DUTCH, YOUR APPLICATION WILL NOT BE TAKEN INTO PROCEDURE.