Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Continu verbeteren. Kansen oppakken en verzilveren. Als expert in efficiency en kostenbesparing verras je je klanten met overtuigende en goed onderbouwde analyses en adviezen. Bijvoorbeeld op het gebied van planning, salarisadministratie of urenregistratie. Als (trainee) procesmanager bij Randstad bevestig jij keer op keer onze toegevoegde waarde.

Gerdine Blaauwendraad over werken als procesmanager bij Randstad

“Waar ligt ruimte voor verbetering? Die vraag gaat continu door mijn hoofd. Ik wacht niet op kansen, maar signaleer wat er speelt bij mijn klanten en kom vervolgens met een voorstel. Out of the box denken is hierbij heel belangrijk. Het is geen kwestie van kijken wat we aan oplossingen op de plank hebben liggen. Waar is mijn klant écht mee geholpen? En wat kan ik voor hem creëren zodat hij een slag kan slaan op het gebied van efficiency en kostenbesparing? Ik krijg er zoveel energie van als ik zie hoe mijn ideeën uitpakken in de praktijk.”

wat ga je doen?

Je bedenkt duurzame oplossingen voor de vragen van je klanten. Voor jou geen quick wins; je gaat echt de diepte in. Je maakt analyses zodat je precies weet hoe de arbeidsmarkt ervoor staat. Maar ook volg je technologische ontwikkelingen op de voet en vertaal je deze naar mogelijkheden voor procesverbetering bij je klanten.

De vraag achter de vraag, daar ben je naar op zoek. Want jij weet dat je met extra handen niet altijd het probleem oplost. En ga je aan de slag met het implementeren van de voorgestelde veranderingen? Dan weet je precies wat nodig is om mensen voor je te winnen en om ervoor te zorgen dat het loopt zoals jij in gedachten hebt.

Naast je dagelijkse werkzaamheden biedt het traineeship jou verschillende ontwikkelmogelijkheden.

Tijdens het traineeship schrijf je 9 verschillende opdrachten, waardoor je je vak en het inhouse concept inhoudelijk ontdekt. Deze opdrachten worden ondersteund met trainingen die de onderwerpen zoals analyse & advies en LEAN processen verdiepen.

Naast de mogelijkheden als trainee kan je ook modules van het potential traject belopen om jouw leiderschaps- en beïnvloedingstechnieken te verbeteren! Het traineeship heb je inhoudelijk nodig om te weten hoe de motor werkt maar de modules van het potential traject is de olie en benzine, zonder dat werkt de motor niet!

Waar werk je?

Oplossingen bedenken, analyses maken en rapportages schrijven kun je overal doen, daar heb je geen vaste werkplek voor nodig. Je bent veel bij klanten, maar klapt net zo makkelijk thuis of op het kantoor van onze opdrachtgevers je laptop open. Efficiency is jouw expertise en dat voer je ook door in je eigen werk. Jij zorgt ervoor dat je je werkdag altijd optimaal benut.

Met wie werk je samen?

Je trekt vaak samen op met de operationeel manager. De afspraken die hij of zij met klanten maakt, bijvoorbeeld over kostenbesparingen, ga jij uiteindelijk doorvoeren. Klanten wil je binnenhalen met de juiste verwachtingen. Dat betekent dat je sparringpartner bent voor management en directie. Ook werk je nauw samen in het team van procesmanager binnen Randstad en de collega’s in de regio.

Over jou

 • hbo-niveau en een aantal jaar werkervaring in de branche
 • scherp oog voor commerciële kansen en analytisch vermogen
 • goed inlevingsvermogen in processen, problematiek en organisatiecultuur van klanten, dit weet je ook over te brengen naar de interne en externe klant
 • je staat stevig in je schoenen, hebt geen moeite met nee zeggen en kunt omgaan met weerstand bij de implementatie van oplossingen
 • overtuigende gesprekspartner dankzij je kennis, netwerk en adviesvaardigheden
 • handelen met visie en het lef om beslissingen te nemen

Waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als procesmanager interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

Dit bieden we jou

 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland
 • goede mobiliteitsregeling en laptop
 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- (afhankelijk van je werkervaring)
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag
 • choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)
 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding
 • een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen

Word onze nieuwe trainee procesmanager?

Wil jij samen met ons werken aan procesverbetering? Neem contact op met onze Talent Acquisition Specialist, Jacquelien Walman, via jacquelien.walman@randstadgroep.nl. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie.